Altın Koza Festivali'nde gondolda sinema keyfini kaçırmayın

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ve 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan 29.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, film ve belgesel yarışmaları,onur ödülleri ve Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin sahiplerine verilmesinin yanı sıra kentin değişik semtlerinde, AVM merkezlerinde ve ilçelerde film gösterimleri, sergiler, konserler ve söyleşilerle de coşkuyla kutlanacak.

YILDIZLARIN ALTINDA FİLM

Seyhan Nehri üzerinde yıldızların altında gondolda film izleme keyfi Altın Koza Film Festivali’ne ayrı bir renk katacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gondolda film keyfi için Adanalıların ve Altın Koza Film Festivali için Adana’ya gelen misafirler 12-18 Eylül tarihlerinde saat 20.00’de büyük beğeni ile filmleri izleyebilecekler. Gondolda film keyfinden faydalanmayı kaçırmayın.

Gondolda yer bulamayanlar ise nehir kenarından kendilerine ikram edilen çekirdek ve gazozlar ile filmleri izleyebilecek.

 Programa göre, Seyhan Nehri üzerinde yıldızların altında gondolda 12 Eylül’de Görevimiz Tatil, 13 Eylül’de Kiracı, 14 Eylül’de İnsanlar İkiye Ayrılır, 15 Eylül’de Elektrik Savaşları, 16 Eylül’de Kolonya Cumhuriyeti, 17 Eylül’de Cinayet Süsü, 18 Eylül’de de Hasip İle Nasip filmlerini izleyebilirsiniz.

ATATÜRK PARKI CIVIL CIVIL OLACAK

Kent merkezindeki Atatürk Parkı da festivalde bir çok etkinliğe misafirlik yapacak. Atatürk Parkı’nda yine yıldızların altında açık havada film izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Atatürk Parkı’ndaki 12-18 Eylül saat 20.00’deki film gösterimlerini izlemek için erken davranmalısınız. Programa göre, 12 Eylül’de Görevimiz Tatil, 13 Eylül’de Sabırsızlık Zamanı, 14 Eylül’de Maden, 15 Eylül’de Sen Ben Lenin, 16 Eylül’de Nasipse Adayız, 17 Eylül’de Sonbahar ve 18 Eylül’de Toz Bezi filmleri sizleri bekliyor.

Atatürk Parkı’nda film gösterimlerinin yanı sıra Adanalılar 16 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Allegra Ensemble konseri ile coşacak. Konserde, dünya müzikleri, tangolar, müzikaller ve film müzikleri yer alacak.

Atatürk Parkı ayrıca festival kapsamında düzenlenen sergilere de ev sahipliği yapacak.

ESAS 01 BURDA AVM’DE ALIŞ VERİŞ SONRASI FİLM

Altın Koza Film Festivali’nde Esas 01 Burda AVM’de alış veriş yapanlar da film izlemenin keyfini yaşadı. Esas 01 Burda AVM, film gösterimlerine günler öncesinden başladı. Esas 01 Burda AVM’nin havuz alanındaki açık hava sinemasında 10 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Yaşamak Güzel Şey ile 11 Eylül Pazar günü yine aynı saatte Cinayet Süsü filmlerini izleyebilirsiniz.  

Bu arada, Esas 01 Burda AVM CinemaPink salonlarında, Ormanların Kurtarıcısı, Buz Devri Parkı, Bölge, Hassas Mevzu ve Dünyanın Bütün Nefesleri adlı belgeseller 12-18 Eylül tarihleri arasında gösterilecek. Adeta insanları büyüleyen bu ekolojik belgeselleri izlemeyi kaçırmayın.

Esas 01 Burda AVM, festivalde ayrıca bir çok söyleyişi, sergi ve film gösterimlerine de ev sahipliği yapacak.

ASKİ ATATÜRK SPOR SALONU PARKINDA FİLM KEYFİ

 

ASKİ Atatürk Spor Salonu Park Alanı’nda da festivalin 5 günü film gösterimleri yapılacak. Filmler 12-16 Eylül tarihleri arasında saat 20.00’de başlayacak. Programa göre, 12 Eylül’de Görevimiz Tatil, 13 Eylül’de Yok Artık, 14 Eylül’de Ölümlü Dünya, 15 Eylül Cinayet Süsü ve 16 Eylül’de Yaşamak Güzel Şey filmlerini izleyebilirsiniz.

İLÇELER UNUTULMADI

Adana Altın Koza Film Festivali Adana kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de coşkuyla kutlanacak. İlçelerdeki film gösterimleri günler öncesinden başladı. 16 Eylül’e kadar sürecek olan film gösterimleri ilçelere göre şöyle:

Pozantı: 10 Eylül saat 20.00’de Bana Masal Anlatma. Karaisalı: 11 Eylül saat 20.00’de Hedefim Sensin. Kozan: 12 Eylül saat 20.00’de Görevimiz Tatil. Yumurtalık: 13 Eylül saat 20.00’de Aile Arasında. İmamoğlu: 14 Eylül saat 20.00’de Görevimiz Tatil. Karataş: 15 Eylül saat 20.00’de Yaşamak Güzel Şey. Ceyhan: 16 Eylül saat 20.00’de Aile Arasında.



Diğer Fotoğraflar