‘Ben Meral Akşener’in neferiyim’

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son GİK Toplantısından çıkan kongre kararının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana teşkilatında da hareketli günlere yaşanıyor.

Yüreğir İlçe’ de ilk adaylık açıklaması 4 yıldan bu yana özveri ile parti içi çalışmalarında hız kesmeden çalışan teşkilat Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu’ndan geldi. Delege seçimlerinin yaşandığı Yüreğir İlçede 400 delegeden 390’ı “Kürkçüoğlu ile birlikteyiz” dedi.

Başkan Çağlar Kürkçüoğlu İlçede gerçekleşen seçimlerde kaybedenin olmadığını her gün biraz daha güçlenerek iktidara yürüyen İYİ Parti’nin kazandığını dile getirdi. Başkan Kürkçüoğlu, “İYİ Partinin ikna edilmiş değil inanmış bir neferim” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim için, iyi partimiz için kıymetli zamanlarınızı ayırdınız onun içinde ayrıca burada bulunan tüm kayıtlı üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum.  Yaklaşık 4 yıldır iyi parti Yüreğir ilçe başkanlığında gecesini gündüzüne katan yorulmadan yılmadan ailesinden,  iş hayatından feragat eden bir kardeşinizim. Yıl 365 gün 6 saattir ben yılının 300 gününü ilçe teşkilatında geçiren ilçemizin tüm faaliyetlerine katılan, arkadaşlarımla birlikte bugün iyi partimize ne katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle gününü geçiren insanlardanım. Derdim makam mevkii değil ben Genel Başkanım Meral Akşener’in neferiyim.” 



Diğer Fotoğraflar