'Beyaz sayfa açacağız'

 

 

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş insanı Mehmet Şahbaz, 8 Ekim Cumartesi günü Meslek Komitesi ve Meclis üyelerinin belirlenmesiyle başlayacak seçimler öncesi yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik için aday olduğunu belirterek tüm üyeleri oy vermeye çağırdı ve “Beyaz sayfa açacağız” dedi.

 

Hayvancılık sektöründe Türkiye’nin 3’üncü büyük besi çiftliği, beyaz eşya sektöründe 32 ili kapsayan uluslararası marka distribütörlüğü ve plastik sektöründe faaliyet gösteren Şahbazlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, özel hayatındaki başarı hikayesini ATO’da tekrarlamayı hedeflediğini belirterek, “Elde ettiğim deneyimlerimi üyelerimizin menfaati doğrultusunda değerlendirmek için yola çıktım” dedi.

 

TÜM SEKTÖRLERİN SESİ OLACAĞIZ

 

8 Ekimde başlayacak ATO seçimleri için çalışmalarını sürdüren Şahbazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, “Adana’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş gerçek bir Adanalıyım. Bütün yatırımlarımız Adana’da. Bunlardan kazandığımızı yine yatırımlara çeviriyoruz. Göreve geldiğimizde tüm sektörlerin sesi olacağız. Bir sektörü diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Kentimize değer katacak, gelişimine ivme kazandıracak, ticaretin önünü açacak her sektöre destek olacağız.” dedi.

 

‘BEYAZ’ LİSTEYE ÇAĞRI

 

ATO seçimlerinin demokratik bir havada geçmesini ve kazananın ATO olmasını dilediğini belirterek şöyle devam etti: “Biz Adana’ya borçluyuz ve hizmet ile borcumuzu ödemek istiyoruz. Tek aşkımız Adana” Hizmet için gönül sevdası ve ATO’nun vizyonunu daha yukarı çekmek, Adana’nın haklarını daha fazla savunmak, üyelerini korumak, kollamak için bir katkımız olarsa ne mutlu bize. ATO siyasi bir yer değil, devletin kuralları ile yönetilen bir kurum. Sektörleri kümeleştirmek önemli ve hedeflerimizden biri de bu.  Birlik beraberlik için ve odaya vizyon katmak için arkadaşlarımızla yola çıktık. Adana’yı, Adana esnafını kucaklamak, ağabeylik yapmak için başkanlığa aday oldum. Oy pusulası rengimizi beyaz seçtiğimizi duyurduk. Bunu seçmemizdeki amacımız ATO’da beyaz bir sayfa açmak. Tüm üyelerin özgür ve bağımsız oylarına talibiz.  ‘Beyaz’ listelere destek bekliyorum” diye konuştu.