Bilici: Ben Şakirpaşa’yı sordum sayın bakan

 

 

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici’nin Şakirpaşa Havalimanı ile ilgili soru önergesine bakandan alakasız cevap geldi. Bilal Bilici, “Ben Şakirpaşa’yı sordum sayın bakan Çukurova Bölgesel Havalimanı cevabınız ne alaka? Cumhurbaşkanını yalancı çıkarıp, meclisi, bizleri ve Adanalıları umursamaz cevabınız hiç hoş değil” dedi.

 

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun cevaplaması için verdiği soru önergesinde, “Şakirpaşa Havalimanı’nın genişletilmesi ve çağ dışı kalmış terminal binasının revizyonuyla ilgili hazırlanan bir proje var mıdır, varsa ne aşamadadır?” demişti.

 

ŞAKİRPAŞA’YI SORDU

ÇUKUROVA CEVAPLANDI

 

 

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise Şakirpaşa Havalimanı ile ilgili soru önergesine “Çukurova Havalimanı Adana’ya 30 km., Mersin’e 45 km. olması nedeniyle sadece Adana’ya değil, Mersin’den Osmaniye’ye kadar 5 milyona yakın nüfusa sahip önemli endüstriyel ve ticari faaliyetlerin gerçekleştiği geniş bir bölgeye hizmet vermesi beklenmektedir.” şeklinde sadece Çukurova Bölgesel Havalimanını anlatan alakasız bir yanıt verdi.

 

BİLİCİ: HANİ ŞAKİRPAŞA

KAPATILMAYACAKTI

 

Adana Milletvekili Bilal Bilici, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi Adana mitinginde Şakirpaşa Havalimanı için Adanalılar ne istiyorsa o olacak demişti. Bakan Uraloğlu’da, Çukurova Bölgesel Havalimanı incelemesinde ‘Cumhurbaşkanımızın söylediği doğrultuda hareket ediyoruz. Adana Havalimanının kapatılmaması için gerekli idari tedbirler alındı. Bu konuda spekülasyonlara gerek yok” demişti. Fakat ben Şakirpaşa Havalimanı iyileştirme ve bakımı ile ilgili soru önergesi verdim ve Sayın Bakan Cumhurbaşkanını yalancı çıkarır gibi, Meclisi, bizleri ve Adanalıları umursamaz gibi yeni Havalimanı ile ilgili alakasız cevap veriyor. Lütfen sorumuza doğru cevap veriniz” diye konuştu.



Diğer Fotoğraflar