'Ela ile Hilmi ve Ali' ve 'Çilingir Sofrası'nın galaları yapıldı

29.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Ela ile Hilmi ve Ali' ile ''Çilingir Sofrası' filmlerinin galaları yapıldı.

 

Yönetmenliğini Ziya Demirel’in üstlendiği  “Ela ile Hilmi ve Ali”nin gösterimi, Esas 01 Burda AVM PGM’de yapıldı. Film sonrası, Esin Küçüktepepınar moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, filmin senaristi ve yönetmeni Ziya Demirel, filmin ortak senaristi Nazlı Elif Duru, oyuncular Ece Yüksel, Denizhan Akbaba, Ozan Çelik ve filmin kurgucusu Selda Taşkın soruları cevapladı.

 

Çilingir Sofrası’nın gösterimini ardından, Okan Arpaç moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşisine ise filmin yönetmeni ve senaristi Ali Kemal Güven, oyuncuları Barış Gönenen, Ecrin Bolkar, Adnan Devran,  görüntü yönetmeni Engin Özkaya, sanat yönetmeni Betül Erişir, kurgucusu Selda Taşkın, yapımcılar Seda Özkaraca  ve Metin Kıcır katıldı.

 

Festival kapsamında ayrıca, Tayfun Pirselimoğlu’nun ‘’Ben O Değilim’’ filminin gösteriminin ardından Ercan Kesal, psikolog Yavuz Erten ile ‘’Bir Filmin Psikoanalitik Yorumu’’ söyleşisiyle izleyicilerle buluştu.

 

Uğur İçbak, Prof. Murat Tırpan, Güven Güner, Emre Köktaş, Levent Öztürk ve Necmi Deniz Akıncı’nın katıldığı Gökhan Atılmış’ın moderatörlüğünde ‘’Görüntü Yönetmenliğinin Geleceği’’ konuşuldu.



Diğer Fotoğraflar