Güzellik ve Estetik sektörünün kalbi Adana’da atıyor

Bu yıl 5.kez düzenlenecek olan 5. ADANA GÜZELLİK FUARI (BEAUTY START ADANA EXPO)

23 Kasım 2023 Perşembe günü, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İhtisas fuarcılığının tecrübeli firması Start Fuarcılık; Adana ve Çukurova bölgesinde ticari hayata önemli bir katkı sağlayacak olan 5. ADANA GÜZELLİK FUARI (BEAUTY START ADANA EXPO) yüzbinlerce ürün ve hizmeti aynı anda katılımcılar ve hedef kitlelerle bir kez daha bir araya getirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

23 - 26 Kasım 2023 tarihleri arasında, dört gün boyunca saat 10.30 ile 19.30 arası açık olacak  fuarda; konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendleri, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanlar bir araya geliyor.

Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk; ‘’Ulusal ve ihtisas fuarcılığın güçlü ismi Start Fuarcılık olarak, şimdiye kadar hep ilklere imza attık. Start Fuarcılık olarak; şehrimizi, çevre illerimizi  ve ülkemizi  güzellik ve bakım konusunda 5. ADANA GÜZELLİK FUARI (BEAUTY START ADANA EXPO) ile beşinci kez buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

5. ADANA GÜZELLİK FUARI (BEAUTY START ADANA EXPO) güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörünün tüm lider markalarının tek çatı altında buluşacak olup; katılımcıların hedef kitlelerine yeni teknolojik cihazları, en yeni trend ürünleri, hizmetleri aynı anda karşılaştırma ve yeni iş birliktelikleri fırsatı bulacaklar.

23 Kasım 2023 Perşembe günü, Tüyap ADANA Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde saat 14.00 te resmi açılışı töreni yapılacak olan fuarımızın bölgemize, ülkemize, katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize ve tüm paydaşlarımıza bol kazançlı işler getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 



Diğer Fotoğraflar