Kaymakam Özkan Karataş’a renk kattı

 

Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan, ilçeye gelir gelmez vatandaşlarla kaynaşarak çalışmalarına başladı. Mütevazılığıyla dikkat çeken genç kaymakam Özkan, göreve başlar başlamaz adeta ziyaretçi akınına uğrayarak, hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

 

Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bağlama hocası, bestekar Ali Canbolat da Kaymakam Özkan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ali Canbolat, “Yeni gelen kaymakamımız Selami Alper Özkan Karataş’a renk kattı. Kaymakamımıza ‘hayırlı olsun ve hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundum. Çok genç yaşlarda olmasına rağmen mütevazılığıyla beni kendisine hayran bıraktı. Mesleğim gereği müzik üzerinde sohbette bulunduk. Gençlere ayrı bir önem verdiğini kendilerinin de aramıza katılımlarıyla Karataş’ta çok güzel müzisyenler yetiştirileceğini konuştuk. Uzun sohbetimizin ardından kucaklaşıp ayrıldık.” dedi.

 

Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan da ilçenin her yönden gelişip kalkınması ve devlet vatandaş işbirliğinin daha da güçlendirilmesi için çalışacağını belirterek, ziyaretine gelip hayırlı olsun dileğinde bulunanlara ayrı ayrı teşekkür etti.