Kurtuluş Mahallesi’ne Bozer geliyor

Adana’nın tarihi mahallelerinden biri olan Kurtuluş Muhtarlığı’na önemli bir isim talip oldu. Kurtuluş Mahallesi’ni pırıl pırıl yapmaya hazır olan ve yarım asrı aşkın bir süredir Kurtuluş Mahallesi’nde yaşayan, okuyan 2 evlat sahibi 1968 doğumlu Demet Bozer, 34 yıllık aktif çalışma hayatından edindiği deneyim ve tecrübeleri mahallesine hizmet olarak yansıtmak istiyor.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda gönüllülük esasına dayalı görevler alan, plan, proje ve uygulama becerileriyle dikkat çeken Demet Bozer, “Kurtuluş mahallemizin saygıdeğer halkının desteğiyle muhtarlığa talibim. Hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. Mahallemizin her alanda öncü olması, daha çağdaş bir yapıya kavuşması için var gücümle çalışacağım” dedi.

10 yıl bankacılık yapan, mağaza işleten, danışmanlık, turizm ve eğitim alanlarında büyük emek veren, işletmecilik deneyimini bundan sonraki süreçte Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı görevine aktarma arzusu taşıyan Demet Bozer, “Gençlik yıllarından bugüne birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllülük esasına dayalı görev alan ve yarım asırdır Kurtuluş Mahallesi’nde yaşayan bir birey olarak mahallemin yaşadığı sorunları ve gelecekten beklentilerinin bilincindeyim. Bu hizmet görevinde mahalle halkımızın oylarına  talibim” diye konuştu.



Diğer Fotoğraflar