Sarraf'tan Vali Elban'a ziyaret

 

İtfaiye Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nihat Sarraf, beraberindeki heyetle birlikte Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 308. yıl dönümünü ve İtfaiye Haftası’nı kutladı.

 

İtfaiye Daire Başkanı Sarraf’ın hafta boyunca yapılacak kutlama etkinlikleri hakkında Vali Elban’a bilgi verdiği ziyarette bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, itfaiye mensuplarının zaman zaman canını hiçe sayarak vatandaşların can ve mal güvenliğini koruduğunu belirterek “İtfaiye Teşkilatı, köklü geçmişi olan teşkilatlarımızdandır. Büyük afetler de başta olmak üzere birçok alanda vatandaşlarımıza zor zamanlarında yardım eden ve vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlayabilmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan İtfaiye Teşkilatımız, her zaman içinde bulunduğumuz çağa da hızla ayak uydurmaya çalışmaktadır. Değişen ve gelişen dünyanın gereklerini yerine getiren ve vatandaşlarımızın kendisini güvende hissetmesini sağlayan teşkilatımızın tüm mensuplarına çalışmaları için teşekkür ediyorum. İtfaiye Teşkilatının 308. Kuruluş Yıl Dönümünü ve İtfaiye Haftası’nı kutluyorum."dedi.

 



Diğer Fotoğraflar