‘Seyhan’ıma hizmet için bende varım’

Hikmet Işık, Seyhan Belediyesine AK Partiden meclis üyesi olmak için aday adayı başvuru dosyasını Seyhan İlçe Başkanlığına teslim etti.

Ak Parti’nin , Türkiye'de kesintisiz ve tek başına en uzun süre iktidarda kalan parti olduğuna dikkat çeken Işık, açıklamasında şunları söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki mücadelemiz devam etmekte. Bugün gelinen nokta da kimler geldi kimler geçti ama ben Hikmet Işık olarak ilk günkü aşkla çalışmaya ve partime hizmet etmek için çalışmaya devam etmekteyim.”

Partinin kuruluşundan beri hizmet ettiğini belirten Işık , “AK Parti dava partisidir. AK Parti değerli insanların oluşturduğu siyasi bir oluşumdur. Seyhan Belediyesi’ni almamak için hiçbir sebebin olmadığını biliyorum ve bu amaçla mücadelemi verip partimin başarılı olup seçimi kazanmak ve Ak parti belediyesi yapmak için var gücüne çalışacağım” dedi.

Meclis üyesi aday adayı Hikmet Işık, sözlerini şöyle tamamladı:

“İnşallah rabbim nasip ederse ve sıralamaya girersem partimize ve vatandaşlarımıza layık şekilde hizmet edeceğiz. Bütün hemşerilerimizi tek tek gezeceğiz. Hepinizin gönlünü biliyorum.”

Hikmet Işık Kimdir?

1.03.1969 Mardin Midyat erişli doğumluyum. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1999 yılında Seyhan Belediyesi’nde işe başladım. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunda Seyhan ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. Ayrıca genel merkezin olurlarıyla Adana il özürlüler koordinasyon merkezi kurucusu ve kurucu Başkanlığını görevini başarıyla yerine getirdim.