Vali Elban ilçelerde sorun dinliyor

 

Adana’nın ilçe ve mahallelerini sık sık ziyaret etmeye özen gösteren Adana Valisi Dr.Süleyman Elban, Karataş ve İmamoğlu ilçelerine giderek halkın sorunlarını dinledi.

 

Vali Elban ilk ziyaretini Karataş ilçesine yaptı. Adalı ve Bebeli Mahallelerine giden Vali Elban, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Elban, ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmede “Sizlerle bir araya gelmekten daima mutluluk duyuyorum. Her fırsatta da ilimizin çeşitli ilçelerini ve mahallelerini ziyaret ediyorum. Siz değerli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini ilk ağızdan duymamız bakımından bu ziyaretlerimizin önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler daima sizin yanınızda olmaya çalışıyoruz. Adana, siz değerli vatandaşlarımızla güzel.  Bu kent, sizin sıcakkanlılığınızı yansıtan ve sizinle hayat bulan bir şehir.”dedi.

 

Vatandaşların gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, ziyaretleri sırasında vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

 

Bir gün sonra İmamoğlu ilçesine giden Vali Dr. Süleyman Elban, Ağzıkaraca Mahallesi ile Koyunevi Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali Elban, ilk olarak Ağzıkaraca Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Burada Ağzıkaracalı vatandaşlarla sohbet edip onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban, “Programlarımızdan fırsat buldukça ilçelerimizi, mahallerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızla tanışmak varsa bizlerden talepleri, beklentileri onları dinlemek istiyoruz. Bugün de güzide ilçemiz İmamoğlu’nun bu güzel mahallesinde sizlerle bir aradayız. Nereye gitsek Çukurova insanımızın sıcak ve samimi ilgisi ve sohbetiyle karşılaşıyoruz. Burada da güzel bir sohbet gerçekleştireceğimize inanıyorum.  Allah muhabbetimizi daim kılsın.” dedi.

 

Vali Elban daha sonra Koyunevi Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Elban, kendisine iletilen hususları dinledi.

 

 



Diğer Fotoğraflar