HSK Müdürü İmir'in acı ölümü

Adana'nın Pozantı ilçesi Çakıt Çayı'nda kardeşi ile balık avlamaya çalışan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Şube Müdürü Musa İmir çaya düşerek yaşamını yitirdi.

HSK Müdürü İmir tatil için Pozantı'ya geldi. İmir, Belemedik Tabiat Parkı'ndan geçen çayda kardeşiyle balık avlamaya başladı. İmir dengesini kaybederek suya düştü. Kardeşi,cep telefonuyla durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri geldi. AFAD ekiplerince sudan çıkartılan İmir'in yapılan muayenesinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

İmir'in cenazesi ölüm nedenii belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen İmir'in cenazesi  Aladağ ilçesi Eğner Mahallesi'nde toprağa verildi.

HSK da resmi sosyal medya hesabından İmir'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Kurulumuz Şube Müdürü Sayın Musa İmir’in vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi