‘Tek sevdam Ceyhan’

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Ceyhan Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklamak için Adana Tabip Odası Başkanlığı’ndan istifa eden Uzm. Dr. Selahattin Menteş, CHP Ceyhan İlçe Binası önünde mitinge dönen açıklamasında tek sevdasının Ceyhan olduğunu söyledi.

 

Eşi Uzm. Dr. Fatma Menteş ile birlikte açıklama yapacağı alana gelen Uzm. Dr. Selahattin Menteş Ceyhan halkının sevgi gösterisiyle karşılaştı.

 

Bir hayali gerçekleştirmenin ve dönüşümü başlatmanın ilk adımını atmak için alanlarda olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Menteş, “Ceyhan ırmağının suladığı bu bereketli, doğurgan toprakların, sarı sıcak güneşin ve çalışkan mert insanların yaşadığı bu kenti hak ettiği güzelliklere taşımak için buradayız” dedi.

 

BİLİM İNSANLARI İLE CEYHANIMIZ İÇİN PROJELER HAZIRLADIK

“Ceyhan seninle daha güzel olacak” sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen Uzm. Dr. Menteş, şunları söyledi:

“Ceyhan kamu yatırımlarından nasibini alamamış, özel sektörü teşviklerle desteklenmemiş, yaşam kalitesi düşmüş, tarımdan kaçış başlamış ve maalesef bugünlere kadar gelinmiştir. Ceyhan’ın bu durumu canımızı çok acıtıyor, Bütün Ceyhanlıları rencide ediyor. İşte biz tüm bunlara dur demek için bu göreve talibiz. Bu nedenle tarım, eğitim, enerji, şehir plancısı, turizm ve sosyoloji alanlarında uzmanlarla, bilim insanları ile projeler hazırladık.”

 



Diğer Fotoğraflar