Hüseyin Orhan'dan miting gibi aday adaylığı açıklaması

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Seyhan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hüseyin Orhan, CHP Seyhan İlçe Örgütü’ndeki adaylık açıklaması mitine dönüştü.

CHP Seyhan İlçe Binasına eşi Öznur Orhan ile birlikte gelen Hüseyin Orhan, parti binası girişinde meşalelerle karşılandı. Salona eşi ve CHP İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte giren Orhan’a yoğun bir alkış tufanı koparken, “Seyhan’ın Umudu Hüseyin Orhan” sloganı atıldı.

CHP Seyhan Belediyesi Aday Adayı Hüseyin Orhan konuşmasında şunları söyledi:

 “Seyhan Belediye Başkan Adaylığım sizin verdiğiniz destekle güçlenip çığ gibi büyüyor. Adaylık sürecim bir kişinin, bir grubun değil her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi Seyhan'ın rengarenk kültürel yapısını oluşturan tüm halkımızın adaylık süreci olmasına çalışacağız. Seyhan'ımızın eğitim, kültür-sanat, altyapı ve çarpık kentleşme sorunlarına tepeden bakan değil de o sorunlar yumağının içindeki yaşanmışlıklarımızın deneyimi ile çözeceğiz.”

Hüseyin Orhan’ın konuşması salonu dolduran gençler tarafından sık sık, “Seyhan’ın Umudu Hüseyin Orhan” sloganları ile kesildi.

 



Diğer Fotoğraflar