Afet konutları hızla yükseliyor
Haber
22 Mayıs 2023 - Pazartesi 11:37
 
Afet konutları hızla yükseliyor
Kısa zamanda teslime hazırlanıyor
Yaşam Haberi
Afet konutları hızla yükseliyor

 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra Adana ve Şanlıurfa’da yapımına başlanan konutlar hızla yükseliyor.

Adana ve Ülkemizin en önde gelen İnşaat Şirketlerinden olan Dizmanlar Grup; Adana’nın Sarıçam İlçesi ve Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yapımını üstlendiği yaklaşık 2 Binin üzerindeki afet konutlarının bir an önce bitirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

35 Yılda 35.000’nin Üzerinde Konut Projesini başarıyla tamamlayan Dizmanlar Group, başta TOKİ’ye olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında taahhüt ve yap-sat kapsamında yaptığı konut projeleri ile insanları hayallerindeki yuvalarına kavuşturuyor.

 

AFET KONUTLARINI EN KISA ZAMANDA TESLİMİ İÇİN ÇABALIYORUZ

Dizmanlar Grup Başkanı ve DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı Nihat Dizman açıklamasında; “Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Adana ve Şanlıurfa’da yapımını üstlendiğimiz iki binin üzerindeki konut inşaatlarımız son sürat devam etmektedir. Hedefimiz üstlendiğimiz konutları bir an önce tamamlayıp Afet mağduru ailelerimizi yuvalarına kavuşturmaktır. Bu doğrultuda bilgimiz, birikimimiz ve tecrübemizle çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Depremin ardından yaraların sarılmasında emeğimizin sonuca ulaşmasını önemsiyoruz. Afet Bölgelerinde yaptığımız konutların vatandaşlarımıza bir an önce teslimini sağlama gayreti içerisindeyiz.” İfadelerinde bulundu.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Afet, konutları, hızla, yükseliyor,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Afet konutları hızla yükseliyor
Afet konutları hızla yükseliyor
Afet konutları hızla yükseliyor
Yorumlar
Haber Yazılımı