AGSYD Yönetimi Vali Elban’a ziyaret etti
Haber
09 Mayıs 2023 - Salı 13:06
 
AGSYD Yönetimi Vali Elban’a ziyaret etti
Vali Elban, güven tazeleyen AGSYD Adana Şube Başkanı Başkan Mustafa Boz’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Spor Haberi
AGSYD Yönetimi Vali Elban’a ziyaret etti

 

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel  Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adana Valisi Dr.Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ilk ziyaret, Adana Valisi Dr.Süleyman Elban’a yapıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, güven tazeleyen AGSYD Adana Şube Başkanı Başkan Mustafa Boz’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ile beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri Adana Şube Başkanvekili İsa Ekici, Adana Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Can, Adana Şube Başkan Yardımcısı Sayman Haydar Şengül ve Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şeyda Turaçlar hazır bulundular.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Boz, dernek hakkında bilgiler sundu. Adana Sporunun ve güncel konuların konuşulduğu sohbette, Vali Elban ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

AGSYD üyeleri kendilerini makamında ağırlayan ve iyi dileklerinden ötürü Vali Süleyman Elban’a teşekkür ettiler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AGSYD, Yönetimi, Vali, Elban’a, ziyaret, etti,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
AGSYD Yönetimi Vali Elban’a ziyaret etti
AGSYD Yönetimi Vali Elban’a ziyaret etti
Yorumlar
Haber Yazılımı