AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
Haber
31 Mayıs 2023 - Çarşamba 21:02
 
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
Başkanlığa seçilen Tamer Gülcan, “Tüm üyelerimize bana gösterdikleri destek ve güvenden dolayı her üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi
Ekonomi Haberi
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu

 

 

AYAMDER (Adana Yapı Müteahhitleri) olağan genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurul sonrasında Başkanlık el değiştirerek yeni Başkan Tamer Gülcan oldu.

 

TAMER BAŞKANIMIN GÜZEL İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM

Görevi çalışma arkadaşı olan Tamer Gülcan’a devreden Başkan Nadir Vurankaya açıklamasında şunları söyledi:

“Tamer kardeşimin güzel işler yapacağına inanıyorum. Baktığımda Başkanımın ve oluşturduğu yönetiminde heyecan ve ışık görüyorum. Bunun yansıması olarak Adana’mıza ve Ülkemize önemli hizmetler getireceğini inanıyorum. Görevde bulunduğumuz beş yıl içerisinde İnşaat Sektörüne, bileşenlerine ve temsilcisi olan Müteahhitlerimize elimizden geldiğince tüm gücümüzle yardımcı olmaya çalıştık. Bir örnek verecek olursak Adana Büyük Şehir İmar yönetmeliğinin çıkartılması için katkılarımız büyük olmuştur.  Ancak malum olduğu üzere önce Ülkemizdeki ekonomik olumsuzluklar fahiş fiyat artışları, ayrıca Dünyayı sarsan Covid Salgınının ardından gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen Deprem afetinden dolayı inşaat sektörü olumsuz yönde etkilendi ve bizleride derinden etkilediği de önemli bir gerçektir. Ama bundan sonra Başkan Tamer Gülcan ve yönetiminin yanında tam destek ve hep destek olacağımı belirtiyor, arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” 

TÜM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ STK’LARIN ORTAK HAREKET ETME ZAMANIDIR

AYAMDER’de yapılan olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Tamer Gülcan se şunları dedi:

“Tüm üyelerimize bana gösterdikleri destek ve güvenden dolayı her üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görevi teslim aldığım Başkanımız benim yol arkadaşım olan Nadir Vurankaya Başkanımıza geçtiğimiz beş yıl boyunca yaptığı hizmet, gayret ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hele yakın zamanda olağanüstü gayretleriyle gerçekleşen Adana Büyükşehir sınırları içerisindeki imar yönetmeliğinin değişikliğindeki çabaları takdire şayandır. Bizler yeni yönetim olarak önceliğimiz İnşaat Sektörü ve temsilcisi Müteahhitlerimizin bürokratik ve ekonomik çıkmazlarında gayret çabalarımız olacaktır. Ayrıca arkadaşlarımızın vizyon, ufuk ve yeni teknolojik gelişimlerden haberdar olmasını sağlayacak etkinliklerimiz olacaktır. Ama öncelik hedefimiz olarak Müteahhitlerin bir odasının olması gerçeğidir. Bunun için yapılması gereken güç birliğidir. Adana’da sektörü temsil eden tüm sivil toplum örgütlerinin ortak hareket etmesiyle mümkün olacaktır. Netice olarak daha bir nitelikli kurumsallaşma olan Oda olarak temsil hakkının elde edilmesi önemli faydalar sağlayacaktır. Bu konuda öncelikli çalışma ve görüşmeler gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Tekrar yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyor, destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” 

 

AYAMDER YENİ YÖNETİM ÜYELERİ

AYAMDER in yapılan olağan genel kurulunda görev alan yeni üyeler şu şekilde oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU

Tamer Gülcan, Yasin Işık, Halil İ. Paşa Özdemir, Zafer Ofluoğlu, Onur Aktakas, Orhan Avcı, N. Emrah Keskin, Mustafa Göregen, Cem Albay, Serhan Özcandan, Mehmet İzlemek, Mustafa Çalışkan, Halit Erdoğan, Mehmet Gökmen Keser, Hasan Kuru

DENETİM KURULU

Suzan Aydemir, Barış Altıok, Tufan Karakuş

ÜST KURUL DELEGELERİ

Tamer Gülcan, Nadir Vurankaya, Murtaza Kılçık, Mustafa Fidan Vursavuş, Zafer Ofluoğlu

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AYAMDER'in, yeni, başkanı, Gülcan, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
AYAMDER'in yeni başkanı Gülcan oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı