Beyazay'dan Vali Elban'a ziyaret
Haber
14 Haziran 2023 - Çarşamba 16:08
 
Beyazay'dan Vali Elban'a ziyaret
Vali Elban, “Engelli vatandaşlarımız için engelsiz bir hayat standardı sunmak hepimizin başlıca görevi." dedi
Yaşam Haberi
Beyazay'dan Vali Elban'a ziyaret

 

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı, 22 ve 23’üncü Dönem İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, Genel Başkan Ayva’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilen ziyarette kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, “Engelli vatandaşlarımız için engelsiz bir hayat standardı sunmak hepimizin başlıca görevi. Devletimiz bu hususta önemli çalışmaları, projeleri hayata geçirmekte bizler de bunları ilimiz bazında engelli bireylerimizin hizmetine sunmaktayız. Bizim yaptığımız bu çalışmaların yanında engellilerimizin eğitim, sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki, mesleki vb. hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek, iş hayatında istihdamını sağlamak, sosyal hayata uyumunu kolaylaştırmak gibi konularda engelli derneklerimizin de çok büyük katkıları olmaktadır. Bu bağlamda Türkiye Beyazay Derneğimiz de yaptıkları çalışmalarla engelli bireylerimizin hayatlarına dokunmaktadır.” dedi.

Kamu yararına hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının daima yanında olduklarını dile getiren Vali Elban, Türkiye Beyazay Derneğine başarılar temennisinde bulundu.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı, Lokman Ayva ise kabulü ve destekleri için Vali Elban’a teşekkürlerini iletti.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyazay'dan, Vali, Elban'a, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı