Bulca toprağa verildi
Haber
07 Temmuz 2023 - Cuma 16:00
 
Bulca toprağa verildi
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Abdullah abimiz, saygı duyduğumuz, eski kuşak basın emekçilerinden biriydi." dedi
Yaşam Haberi
Bulca toprağa verildi

 

TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü eski muhabirlerinden, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyelerinden, Basın Şeref Kartı sahibi Abdullah BULCA son yolculuğuna uğurlandı.

86 yaşında 2çocuk babası olan merhum, Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, merhum Abdullah Bulca’nın vefatından üzüntü duyduklarını belirterek, “Abdullah abimiz, saygı duyduğumuz, eski kuşak basın emekçilerinden biriydi. Cemiyetimizin kurucuları arasındaydı. Saygın ve babacan kişiliğinin yanı sıra hoşgörülü ve mesleki birikimleriyle de dikkat çeken bir isimdi. TRT’nin tedrisatından geçen Abdullah Bulca; bir süredir rahatsızdı. Kaybından dolayı çok üzgünüz. Ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza başsağlığı diliyoruz” dedi.

ÇGC Eski Başkanlarından Kurtar Çakın da; Abdullah Bulca ile basın sektörü içerisinde uzun süre aynı dönemde birlikte bulunduk. Herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış bir insandı. Kimseyi incitmez, kötü söz söylemezdi. TRT’nin Adana’daki saygın isimleri arasında yer almıştı. Haber peşinde koştuğumuz günlerde uzun uzun sohbetlerimiz olmuştu. Kaybından dolayı çok üzgünüm. Başımız sağolsun” diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bulca, toprağa, verildi,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Bulca toprağa verildi
Bulca toprağa verildi
Bulca toprağa verildi
Bulca toprağa verildi
Bulca toprağa verildi
Yorumlar
Haber Yazılımı