‘Çalışanlarımız yine yetkiyi güvenilir ellere teslim etti’
Haber
17 Mayıs 2023 - Çarşamba 17:54
 
‘Çalışanlarımız yine yetkiyi güvenilir ellere teslim etti’
Sağlıksen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sendikal hizmetler bağlamında yarış içerisinde olduk, daha iyiyi yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık." dedi
Sağlık Haberi
‘Çalışanlarımız yine yetkiyi güvenilir ellere teslim etti’

 

Sağlıksen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu sendika sayımı ile ilgili açıklama yaptı.

Nennioğlu yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

“Sendikal sayım dönemini daha geride bırakmış durumdayız. Çalışanlarımız yine yetkiyi güvenilir ellere teslim etti. Zorlu dönemler içinden geçtik, sendikal hizmetler bağlamında yarış içerisinde olduk, daha iyiyi yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık.

 

Çalışma alanımız olan Sağlık ve Sosyal Hizmet alanlarında afet dönemini de içine alan süreçte oldukça yorulduk, buna değdi. Sendikal gücümüzü üyelerimizin esenliği için , onların hakkını aramak için kullandık. Bugünkü geldiğimiz noktada karşımıza yine bir söz çıkıyor. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. Tarafımıza tevdi edilen yetkiler, harmanda yüzümüz olduğunun kanıtıdır. Hiçbir sendikal dedikoduya girmeden sadece işimizi yapmaya çalıştık.

 

İlimizde Sağlık Bakanlığına Bağlı TÜM kuruluşlarda,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı TÜM Kuruluşlarda,  Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığında YETKİLİ SENDİKA SAĞLIK-SEN.

 

(Türkiye’de sağlık ve sosyal Hizmetler kolunda  40’ ı aşkın, ilimizde de 16 ayrı sendika faaliyet göstermektedir.)

 

Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, gece gündüz demeden inandığı değerlere ve davasına sonuna kadar sahip çıkan, doğrunun yanında, yanlışın karşısında Elif gibi dimdik duran ve duracak olan  teşkilatımızın neferlerine,  birbirinden kıymetli Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanı  üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve genel merkezim adına şükranlarımı sunuyor her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Bu yükselen başarının asıl sahibi olan her biri ayrı bir değer;   Sendika işyeri temsilcilerimizi, İlçe Temsilcilerimizi,  Gençlik Kollarımızı, Kadın kollarımızı,  Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Sağlık-sen gönüllüsü kardeşlerimi yürekten kutluyorum.

 

Sağlık çalışanlarımızdan, üyelerimizden ve teşkilatımızdan bizlere iletilen sorunları, verdikleri  desteğin, taşıdığımız vebal ve sorumluluğun bilinci ile  dile getirmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz.

 

 Yanımız her zaman sağlık çalışanlarının yanıdır. Tüm hizmetleri, hizmetlerin devamı için canla başla çalışacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Çalışanlarımız, yine, yetkiyi, güvenilir, ellere, teslim, etti’,
Yorumlar
Haber Yazılımı