Çukurova Rotary'de yeni başkan Şendoğan oldu
Haber
18 Temmuz 2023 - Salı 12:56
 
Çukurova Rotary'de yeni başkan Şendoğan oldu
Şendoğan, ‘Dünyaya Umut Ol’ sloganıyla insanlığa hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi
Yaşam Haberi
Çukurova Rotary'de yeni başkan Şendoğan oldu

 

 

Adana Çukurova Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı. Başkan Tayfun Sevimli görevini yeni başkan Ersin Şendoğan’a devretti.

Adana Hilton Oteli’nde yapılan Adana Çukurova Rotary Kulübü Başkanlığı devir teslim törenine kulüp üye ve eşlerinin yanı sıra 2022-2023 dönem Guvernörü Emre Öztürk ve Gülce, 2023-2024 dönem Guvernörü Teoman Kaynar ve Merve, 2022-2023 dönemi Çukurova Rotaract Kulübü Başkanı Gökçe Basık, 2023-2024 dönemi Çukurova Rotaract Kulübü Başkanı Aylin Cücü Şangül katıldı.

Devir teslim töreninin ardından söz alan yeni başkan Ersin Şendoğan, ‘Dünyaya Umut Ol’ sloganıyla insanlığa hizmet etmeye devam edeceklerini, bu çok özel dönemde; Cumhuriyetimizin 100. Yılında başkanlık yapacak olmanın gururunu duyduğunu ve bu sorumluluğun farkında olduğunu belirtti.

“Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık kalarak yapacağımız hizmetlerde Cumhuriyetimizin 100. Yılında da aynı şevk ve heyecanla yaşadığımız topluma ve dünyaya umut olacağız” diyen Şendoğan daha sonra yönetim kurulu üye ve eşlerini tanıttı.

En büyük destekçisinin kulüp üye ve eşlerinin olduğunu belirten yeni başkan Ersin Şendoğan konuşmasına bu özel gecede katılımları için tüm dostlarına teşekkür ederek son verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çukurova, Rotary'de, yeni, başkan, Şendoğan, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı