Damat cinneti!
Haber
01 Mayıs 2023 - Pazartesi 15:46
 
Damat cinneti!
Eski kayınvalidesi ve baldızını öldürüp yaşamına son verdi
Asayiş Haberi
Damat cinneti!

Adana'nın  Sarıçam ilçesinde, eski kayınvalidesi ve baldızını tabancayla öldüren, eski kaynının eşini de yaralayan bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Akkuyu Mahallesi'nde iddiaya göre, Uğur D, bir süre önce boşandığı eşi Rahime D'nin yaşadığı annesi Şerife Yıldız'ın evine gitti. Uğur D, boşanmalarına neden olduğunu öne sürdüğü kayınvalidesi Şerife Yıldız ve doktor olduğu öğrenilen kızı Sümeyye Yıldız ile gelini Cennet Yıldız'a evin önünde yufka ekmek yaparken tabancayla rastgele ateş etti. Şerife Yıldız, doktor kızı Sümeyye ve gelini Cennet kanlar içinde yere yığılırken, saldırı sırasında Rahime D. ise bölgeden uzaklaşarak kurtuldu.

Bir süre olay yerinde bekleyen Uğur D, daha sonra tabancayla intihar etti.

Silah sesleri üzerine eve gelenler korkunç olayı görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, Şerife Yıldız ve kızı Sümeyye Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Doktor Sümeyye Yıldız'ın İncirlik Aile Sağlığı Merkezinde görev yaptığıve kısa süre önce evlendiği öğrenildi. Yaralı Cennet Yıldız hastaneye kaldırıldı.

Öldürülen anne ve doktor kızı ile katliam yaptıktan sonra intihar eden eski damadın cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Damat, cinneti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı