‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’
Haber
14 Haziran 2023 - Çarşamba 16:13
 
‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’
Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü kutlanıyor
Gündem Haberi
‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’

 

Adana’da, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla programlar düzenlendi. Komutanlar ve beraberindekiler Adana Valisi. Dr.Süleyman Elban'ı da makamında ziyaret etti.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, törende, Jandarma Genel Komutanlığının başarılarla dolu 184 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu söyledi.

Jandarmanın, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun her zaman takdirini kazandığını belirten Yeşilyurt, "Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında ülkemizin her noktasında, gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir." dedi.

Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Jandarma Komutanı  Albay Bilgihan Yeşilyurt ve beraberlerindeki teşkilat mensupları Adana Valisi Dr.Süleyman Elban'ı da makamında ziyaret etti.    

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Elban, kuruluşundan bugüne kadar milletimizin teveccühünü kazanmış, engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş Jandarma Teşkilatımızın, iyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini ve vatan sevgisiyle gurur verici başarılara imza attığını dile getirdi.

Jandarma Teşkilatımızın 184. yıl dönümünü kutlayan Vali Elban, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için yüksek vazife şuuruyla fedakârca görevlerini ifa eden Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; ülkemizin her yerinde olduğu gibi, ilimizde de yüksek vazife şuuruyla görevlerini yerine getiren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Gece-gündüz, halkımızın, hizmetindeyiz’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’
‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’
‘Gece-gündüz halkımızın hizmetindeyiz’
Yorumlar
Haber Yazılımı