Gündoğdu Koleji yine şampiyon
Haber
01 Haziran 2023 - Perşembe 11:50
 
Gündoğdu Koleji yine şampiyon
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm sporcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutlarım” diye konuştu
Spor Haberi
Gündoğdu Koleji yine şampiyon

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Adana’da düzenlenen Okullar arası Basketbol müsabakalarında Liseler Genç Erkek Basketbol kategorisinde Adana Şampiyonu oldu.

 

ADANA’YI TEMSİL EDECEKLER

 

Salon sporlarında şampiyonluklara abone olan Adana Gündoğdu Koleji sporcuları başarıları ile göz kamaştırıyor. AGK’lı basketbolcular Lise Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonasında bir kez daha Adana’yı temsil edecekler.

 

KAYATAŞ TEBRİK ETTİ

 

AGK Spor Direktörü Emrah Kayataş, önemli bir başarıya daha ulaştıklarını ifade ederek, “Emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik eder, başarılar dileriz. Türkiye Şampiyonasında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sporcularımıza güvenimiz sonsuz” dedi.

 

DR. GÜNDOĞDU: CİDDİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise yıllardır salon sporlarına ciddi yatırımlar yaptıklarını ve altyapıya büyük önem verdiklerini anlatıp, “İşte bu şampiyonluklar salon sporlarına yaptığımız yatırımın karşılığı. Şampiyonluklar kolay elde edilmez emek ve sabır ister. Tüm sporcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutlarım” diye konuştu

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gündoğdu, Koleji, yine, şampiyon,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Gündoğdu Koleji yine şampiyon
Gündoğdu Koleji yine şampiyon
Gündoğdu Koleji yine şampiyon
Yorumlar
Haber Yazılımı