Hüddam 3 Lamia filmi 16 Haziran’da sinemalarda
Haber
15 Haziran 2023 - Perşembe 12:57
 
Hüddam 3 Lamia filmi 16 Haziran’da sinemalarda
Hüddam 3: Lamia’da , yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapan Davut’un anlaşmayı bozmak için kendi canına kıyması ile başlayan olayları konu ediniyor
Sanat Haberi
Hüddam 3 Lamia filmi 16 Haziran’da sinemalarda

 

Korku severlerinin merakla beklediği Hüddam serisinin son filmi Hüddam 3 Lamia , 16 Haziran’da izleyicisiyle buluşuyor. Serinin en korkutucu yapımı olan Hüddam 3 Lamia’nın başrolünde Hakan Erkuran, Şeyda İpek Baykal ve Osman Moustafa yer alıyor. Hüddam 2 filminde de yer alan oyuncu Hakan Erkuran, bu kez  başroldeki 'Asaf' karakterine hayat veriyor.

Hüddam 3: Lamia’da , yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapan Davut’un anlaşmayı bozmak için kendi canına kıyması ile başlayan olayları konu ediniyor. Babasının intiharı ile sarsılan Asaf, gerçeği öğrenmek ve kan bağının üzerindeki bu laneti sonlandırmak için babası Davut gibi Hüddam ilmine başvuruyor. Ancak Asaf’ın bilmediği şey, Lamia’nın çok özel ve şimdiye kadar bildiği tüm hizmetkarlardan çok daha kudretli olduğudur. Asaf öyle bir gerçekle yüzleşir ki, anlaşmayı bozmak ya da anlaşmaya uymak arasında kalır.

Çekimleri Büyükada ve Adana’da gerçekleşen filmde dikkat çeken olaylar yaşandı. Mekanlar büyük bir titizlikle seçilirken, mezar sahneleri Adana’da bulunan yer altı oda mezarlarında gerçekleştirildi. Roma veya Bizans dönemine ait olduğu tahmin edilen oda mezarlarda yapılan çekimlerde, set ekibi tüm teknik hazırlığını  yapmasına rağmen yaşanan aksaklıklar yüzünden 3 gün boyunca tek bir sahne bile çekilemedi.

3. Günün sonunda ise günlerdir uğraşılan sahneler zor da olsa tamamlandı. Yakın zamanda jandarmanın yaptığı kazıda bu oda mezarlarda 7 insan iskeletine ulaşılmış ve  iskeletler Adana Müze Müdürlüğü’ne teslim edilmişti. 

'Hüddam 3 Lamia' filminin yapımcılığını Hayal Sanat ve Vagon Film gerçekleştirirken, dağıtım 'Bir Film' tarafından yapılıyor.

Filmin Senarist ve Yönetmeni Utku Uçar, “Hüddam serisinde korku ve kalitenin dozunu giderek arttırıyoruz. Hüddam 2 filminde dram ve  korku ön plana çıkarken, bu kez korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir film çektik. Şimdiye kadar yazıp yönettiğim Hüddam filmleri arasında en iyisi oldu. Yayınladığımız fragmandan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Korku severlerin beklentileri fazlasıyla karşılayacağız” dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hüddam, 3, Lamia, filmi, 16, Haziran’da, sinemalarda,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Hüddam 3 Lamia filmi 16 Haziran’da sinemalarda
Yorumlar
Haber Yazılımı