İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
Haber
10 Nisan 2023 - Pazartesi 14:54
 
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
Siyaset Haberi
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı

 

 Adana’nın tanınmış işadamlarından Tarkan Kulak, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak TBMM 28. Dönem Milletvekili seçiminde  Memleket Partisi 1. Sıra Adana Milletvekili Adayı olarak seçime katılacak.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Memleket Partisi  Cumhurbaşkanı adayı olan Genel Başkan Muharrem İnce aynı gün yapılacak Milletvekili seçimi için  Adana’dan güçlü bir adayı listesine katarak dikkatleri üzerine  çekti.

Memleket Partisi Adana 1. Sıra adayı Tarkan Kulak; yurt içi ve yurt dışında işadamı kimliği ile inşaat ve enerji sektöründe yıllarca başarılı projelere imza attı. Bir dönem üstlendiği Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevi yanında Çugiad, Tügik, İntes, Müteahhitler Birliği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda üyelik ve aktif görevler aldı. Tarkan Kulak uzun yıllar Kazakistan Fahri Konsolosluğu görevini de üstlendi.  14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Memleket Partisi’nin 28. Dönem Adana Milletvekili aday listesi dün itibarıyla Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Listede 1. Sırada yer alan Tarkan Kulak yanında sırasıyla şu isimler var:

2. Ethem Eke, 3.Celal Güven, 4. Beste Tuncel, 5. Murat Aravı, 6. Gökhan Kunt, 7. Nilgün Topal. 8. Emine Genç, 9. Dilek Tepe, 10. Meltem Şimşek, 11. Habip Koçak, 12. Abdulsamet Yıldırım, 13.Yılmaz Karahan, 14. Emir Adıgüzel.

'Memleketimizin değişime, dönüşüme pozitif liderliğe ihtiyacı var'

Memleket Partisi Adana Milletvekili Adayı Tarkan Kulak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçtiğimiz 3 yıl özellikle sadece ülkemizde değil, dünyada da bir çok alanda önemli gelişmelere tanık olduğumuz bir dönem oldu. Bu süreçler içinde ön plana çıkan başta  hayat pahalılığı ve 12 yıllık Suriye savaşının  yarattığı göçmen sorunu  ile ülkemizdeki   toplumsal sınıfların tümünün sıkıntılı olduğu bir sürece bizleri getirdi. Ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçler sadece ülkemizi değil   pandemi ile başlayan  sorunlar yumağı bir yılı aşan ve tüm dünyayı etkileyen Ukrayna-Rusya savaşının getirdiği  ekonomik sıkıntılar yanında Avrupa’yı saran enerji sorunu ve göçmen krizlerinden gelecekte ciddi bir temel sorun olarak karşımızda duran  İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ‘ni    geri plana iterek gün geçtikçe  artan bir çıkmaza sürüklüyor. Bu dönemde Türkiye toplumu olarak hepimizin birlik içinde  BARIŞ ve SORUMLU SİYASET’e çok ihtiyacı var.

Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin liderliğinde bu amaca hizmet etmek üzere yola çıktık. 14 Mayıs’da Adana’mız için tüm hemşehrilerimi  oy kullanmaya, ülke yönetiminde bireysel olarak yer alıp özgür tercihlerini kullanmak için içtenlikle SANDIK BAŞINA davet ediyorum. Doğru olanı aklıselim ile değerlendirip destek vereceklerine olan inancım tamdır. 15 Mayıs’ta kimin kazandığından öte kimin hayırlı olacağı daha önemlidir. ” 

 

TARKAN KULAK KİMDİR:

Tarkan Kulak; 1967 yılında Adana’da doğdu. Ortaöğrenimini Adana’da tamamladı. 1991 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesinden Mezun oldu. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansı yaptı.

Çukurova GİAD’ın 2004-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2009-2010 yıllarında da Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonun Genel Başkan Vekilliği görevinde bulundu. Kazakistan Cumhuriyetinin Adana Fahri Konsolosluğu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Müteahhitler Birliği, Adana Müteahhitler Birliği, İNTES, Adana Sanayi Odası, Adana Yelken İhtisas Spor Kulübü üyesidir.  Tarkan Kulak inşaat ve enerji sektöründe çalışmakta olup;  evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İş, adamı, Kulak,, Memleket, Partisi, Adana, Milletvekili, adayı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
İş adamı Kulak, Memleket Partisi Adana Milletvekili adayı
Yorumlar
Haber Yazılımı