‘Karataş hak ettiği yerde değil’
Haber
17 Ekim 2022 - Pazartesi 13:35
 
‘Karataş hak ettiği yerde değil’
Karataş Kültür ve Turizm Platformu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Oktay’ın ev sahipliğinde toplandı
Turizm Haberi
‘Karataş hak ettiği yerde değil’

 

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.

 

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Oktay ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Karataş Kaymakamı Selami Alper Özkan’ın yanı sıra ilçe yöneticileri, Kültür ve Turizm Platformu başkanı Teyfik Kısacık ve üyeler, ilçeye yatırım yapan iş insanları, Yumurtalık Yeşilköy eski belediye başkanı Mithat Altunay katıldılar.

 

Programın ev sahibi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Oktay, Karataş'ın yararına olan her şeyde destekçi olduğunu ifade ederek tüm misafirleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

İlçe Kaymakamı Selami Alper Özkan da yaptığı konuşmada, Kültür ve Turizm Platformunun ilçe için önemli bir oluşum olduğunu, bu tür toplantılarda katılımcı sayısının daha fazla olması gerektiği vurgulayarak, Karataş’ın gelişimi için hep birlikte çaba göstereceklerini ifade etti.

 

Karataş’a sınır olan Yumurtalık Yeşilköy eski Belediye Başkanı Mithat Altunay ise nazik davetinden dolayı Teyfik Kısacık’a teşekkür ederek, Yumurtalık ve Karataş’ın kültürel ve ekonomik bağı olduğunu, bu güzide iki ilçenin hak ettiği yerde bulunmadığını, bu konuda platformun gösterdiği çabayı alkışladığını söyledi.

 

Karataş’ta müteahhitlik hizmeti veren Ferdi Kavak, Karataş’ın uzun yıllar beklediği ilgi ve alakayı göremediğini, bunun çeşitli sebepleri olmakla beraber en önemli sorunun alt yapı ve üst yapı eksikleri olduğunu söyledi. Kavak, “Bu dönem çözüm noktasında çok önemli mesafeler kat edildi. Bizler de üzerimize düşen Karataş’ımızın gelişimi için gerekli olan her şeyi yapacağız, Karataş’a yönelik güzel projelerimiz var” dedi.

 

 Kültür ve Turizm Platformu üyesi Hüseyin Başcı da, Karataş’ta kamu idaresi, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve iş insanları ile birlikte platform çatısı altında yapılan toplantı ve istişarelerde güzel bir sinerji yakalandığını ve buna devam edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Karataş kadın ceza infaz kurumu personeli Psikolog Eda Ünlüsağdıç Gangal, ilçede kadın ve aile ilişkileri, genç nüfusunu psikolojik ve ailesel sorunlarına değinilerek bir sunum yapıldı. Psikolog Eda hanımın ilk bayan üye olmasından dolayı kutlayan başkan Kısacık tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Toplantı sonunda Platform başkanı Teyfik Kısacık, ilçeye yeni atanan Kaymakam Selami Alper Özkan’a  gazeteci-yazar Saygı Öztürk’ün “Vali Bey” isimli kitabını hediye etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Karataş, hak, ettiği, yerde, değil’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Karataş hak ettiği yerde değil’
‘Karataş hak ettiği yerde değil’
Yorumlar
Haber Yazılımı