M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri
Haber
21 Eylül 2023 - Perşembe 13:58
 
M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri
Alışverişe gelenler konseri ilgiyle izledi
Sanat Haberi
M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri

 

METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana Alışveriş Merkezi, Cumhuriyetimiz ve değerlerinin yaşatılması adına kurulduğu günden bu yana Cumhuriyetimiz ’in temel taşlarını oluşturan önemli günleri yansıtan bayramlar ve anlamlı günleri her yıl ziyaretçileri ile birlikte düzenlediği kültürel, sosyal, sanatsal faaliyetler ile yaşatıyor.

Bu anlamlı günler arasında Sakarya Meydan Muharebesi'nin kazanılmasının ardından, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM'nin 19 Eylül 1921 günü mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle “Gaziler Günü” 2002 yılında kabul edilen kanun ile ülkemizde her yıl törenler ile kutlanıyor.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin, açık hava alanında bu yıl düzenlediği “GAZİLER GÜNÜ” Anma etkinliği 6. Kolordu Komutanlığı’nın Bandosu tarafından verilen konser ile süslendi. M1 Adana’daki konser etkinliğini ziyaretçilerin yoğun ilgisi yanında büyük beğeni ve takdir aldı.

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, “ M1 Adana AVM olarak Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk’ün liderliğinde bu yıl Cumhuriyetimiz ‘in 100. Yılını kutluyoruz.  Üzerinde yaşadığımız toprakları ve Türkiye Cumhuriyet’ini bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bugünün anısına bir kez daha saygı ile anıyoruz. 6. Kolordu Komutanlığımızın değerli Bando ’sunun katkılarıyla düzenlediğimiz konserde bu yıl yine Adana’da güzel bir etkinliğe imza attık.  Etkinliklerimize ilgi gösteren coşkuyla katılan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.  “Dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: M1, Adana'da, Gaziler, Günü, Konseri,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri
M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri
M1 Adana'da Gaziler Günü Konseri
Yorumlar
Haber Yazılımı