MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı
Haber
23 Nisan 2023 - Pazar 13:42
 
MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı
MHP Adana İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni yoğun ilgi gördü
Gündem Haberi
MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP kurmayları vatandaşların bayramını tebrik etti

MHP Adana İl Başkanlığı il binasında bayramlaşma töreni düzenledi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde yapılan törende MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İl Divan Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, İl Yöneticileri, İlçe Başkanlarıbaşta olmak üzere partililer ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi gören törende MHP kurmayları, partili-partisiz tüm ziyaretçilerin bayramlarını tebrik ettiler.

"İki bayramı birden kutluyoruz"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, törenin ardından yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların iki bayramını birden kutladı. Kanlı “Bu sene iki bayramı birden kutluyoruz ama geçtiğimiz şubat ayında meydana gelen asrın felaketi nedeniyle milletçe yüreğimiz buruk. Şubat ayında maruz kaldığımız, 50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz, 2023 yılı bütçemizin yarısını yerle bir eden depremin yaşattığı acıları unutmamız mümkün değil." dedi..

"Hayata sımsıkı sarılacağız"

"Acımız ne kadar büyükse umudumuz da o kadar büyüktür." diyen Başkan Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi:

"Devlet ve millet olarak kısa sürede kendi yaralarımızı sarmaya başlamak suretiyle tüm dünyaya örnek olan bizler, idrak ettiğimiz bayramlarla da hayata sımsıkı sarılacak, kardeşliğimizi pekiştirecek, Türk ve Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz, gelecek nesillerimize daha güçlü bir ülke bırakacağız. Cenab-ı Allah acımızı unutturmasın, bayramlarımızı bayram etsin, nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını, başta kıymetli evlatlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Adana'da, iki, bayramı, birden, kutlandı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı
MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı
MHP Adana'da iki bayramı birden kutlandı
Yorumlar
Haber Yazılımı