Muhteşem düğün
Haber
16 Mayıs 2023 - Salı 12:06
 
Muhteşem düğün
Ceren Türk ve Enescan Mahmutoğlu görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar kıydı
Yaşam Haberi
Muhteşem düğün

 

 

Adana’nın sevilen gazetecilerinden Sportürk Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Hüseyin Türk’ün biricik kızı Ceren ile Enescan’ın düğün töreni görkemli bir şekilde geniş katılımla yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın nikah kıymasıyla hayatını Enescan Mahmutoğlu ile birleştiren Ceren’in mutluluğu görülmeye değerdi.

Oscar Balo Salonunda gerçekleşen düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanısıra, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adanaspor Kulübü  Başkanı Saim Dura, Seyhan Basın Koordinatörü Hüseyin Arat, Yüreğir Belediye Başkanı danışmanı Şehmus Baysal, Teknik Direktör Ercan Albay, Uluslararası Güreş Hakemi ve Türkiye Güreş Vakfı Adana Şube Sekreteri Hüseyin Başçı, TSYD Eski Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, AGSYD Adana Şube Onursal Başkanı A. Basri Baş, Mersin Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Zeki Uyanık, Adana basından Çukurova Barış Gazetesi sahipleri D. Ali Başkan, Özcan Aladağ başta olmak üzere çok sayıda gazeteci ile Mahmutoğlu ve Türk ailesinin Adana, Ankara, İzmir, Malatya ve Niğde illerinden gelen yakınları katıldı.

Hasan Hüseyin-Sevgi Türk ile damadın annesi Fatma Öndaş, çocuklarının mutlu gününe katılan davetliler ile düğün süresince yakından ilgilendiler. Ceren’in babası Hasan Hüseyin Türk, biricik kızlarının mürüvvetini görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek,” düğünümüze bizzat gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’e, kutlama için arayan CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer’e, Çiçek gönderen, telgraf çeken ve telefonla arayarak kutlama dileklerini iletenlere, Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarımıza ve dostlarımıza Türk ailesi olarak teşekkür ediyoruz . Allah herkese böyle mutluluk yaşatsın.” dedi.

Düğün törenine katılarak genç çiftin nikahını kıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, düğüne katılanları selamlayarak, “Yavrularımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gazeteci arkadaşımızın kızının düğününde bulunmaktan son derece mutluyum. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun.” Diyerek takısını takıp, nikah cüzdanını gelin Ceren’e verdi.

Düğün töreni geç saatlere kadar neşe içinde devam ederken, katılan davetliler piste genç çiftleri yalnız bırakmadılar. Yapılan takı merasiminin ardından düğün töreni sona ererken, genç çiftler Enescan-Ceren Mahmutoğlu, balayı için İzmir’e gittiler.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muhteşem, düğün,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Yorumlar
Haber Yazılımı