'Tüm şehit ve gazilerimize minnettarız'
Haber
14 Temmuz 2023 - Cuma 17:44
 
'Tüm şehit ve gazilerimize minnettarız'
Başkan Kocaispir'den 15 Temmuz mesajı
Diğer Haberi
'Tüm şehit ve gazilerimize minnettarız'

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden biri olduğunu belirten Başkan Kocaispir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“FETÖ ve işbirlikçileri tarafından ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. 

15 Temmuz; devlet içine sızmış, kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış, tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, bu milleti esarete düşürmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini en güçlü bir şekilde göstermiştir.

Böylece, tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri milletimizin fedakârlığı, cesareti ve mücadelesi sayesinde demokrasi zaferine dönüşmüştür. Çanakkale’den 15 Temmuz’a bu vatanı canı pahasına koruyan tüm şehit ve gazilerimize minnettarız.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Tüm, şehit, ve, gazilerimize, minnettarız',
Yorumlar
Haber Yazılımı