‘Türkiye’nin 2’nci Yüzyılı başlasın’
Haber
20 Haziran 2023 - Salı 15:04
 
‘Türkiye’nin 2’nci Yüzyılı başlasın’
AK Parti Meclis Üyesi Bayram, “Karşımda şu anda Kızıl Elma'yı görüyorum.” dedi
Siyaset Haberi
‘Türkiye’nin 2’nci Yüzyılı başlasın’

 

Sarıçam Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi İş İnsanı Emrah Bayram, son seçimlerde Sarıçam ilçede Ak Parti’nin açık ara birinci çıktığını kaydetti.

14-28 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti il teşkilatı ve ilçe teşkilatıyla kocaman bir aile olarak var gücümüzle çalışarak birinci çıktık” diyen Bayram şunları söyledi:

“Sarıçam İlçe Başkanımız Emrah Ceylan ile birlikte kapı kapı dolaştık. Bu seçim çok önemliydi, dünyanın gözü üzerimdeydi ve Türkiye’nin ikinci yüzyılının başlaması için var gücümüzle çalıştık, Ak Parti bir misyon, bir vizyon bir gelecek partisidir. Türkiye’nin ikinci yüzyılı start almıştır, hepimizin gözü aydın olsun.”

 

Emrah Bayram Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye ve dünya için çok önemli olduğunun altını özenle çizdi. Bayram, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  2023 seçimlerinin temel sloganı “Türkiye yüzyılı” vizyon belgesini daha önce açıklamıştı. Cumhurbaşkanımız tanıtım programında; (Türkiye Yüzyılı'nı kutluyoruz. Karşımda şu anda Kızıl Elma'yı görüyorum. Öbür tarafta Gökbey'i görüyorum. Laf değil, icraat. Ve bunun yanında zırhlı taşıyıcıları görüyorum. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz) demişti.

Togg, Milli Uzay programı, Kanal İstanbul, sürdürülebilirlik, huzur, barış, verimlilik, bilim, Türkiye yüzyılında ülkemizdeki özgürlüklerin çerçevesini, pozitif özgürlük anlayışıyla tekrar çizecek, 100 yıl önce imzalanan anlaşmalar, sözleşmeler elbette gözden geçirilecek, havada, karada, denizlerde hakkımızı koruyacağız. Türkiye bölgesinde büyük bir güçtür. Bu öz güveni Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Onun açtığı yoldan bizlerde ilerleyerek destek olacağız. Hedefimiz yerelde de iktidar olmak.”

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Türkiye’nin, 2’nci, Yüzyılı, başlasın’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Türkiye’nin 2’nci Yüzyılı başlasın’
‘Türkiye’nin 2’nci Yüzyılı başlasın’
Yorumlar
Haber Yazılımı