Ataş, MHP’den milletvekili aday adayı
Haber
12 Mart 2023 - Pazar 17:28
 
Ataş, MHP’den milletvekili aday adayı
Kozan'ın sevilen simalarından iş insanı Ataş Ticaret sahibi Alev Ataş, “Adana’ya ve ülkemize hizmet için yola çıktım” dedi
Siyaset Haberi
Ataş, MHP’den milletvekili aday adayı

 

 

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimleri için bürokratlar, iş insanları, yerel siyasetçiler milletvekili aday aday olmak için partilere başvurulara başladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) çeşitli kademelerinde görev alan, Kozan'ın sevilen simalarından Ataş Ticaret sahibi Alev Ataş, 2023 Milletvekili genel  seçimleri için MHP’den Adana milletvekili aday adaya olduğunu açıkladı.

"14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde 28. Dönem Milletvekilliği adaylığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacağım" diyen Alev Ataş “Çıkmış Olduğum bu kutsal yolda daima liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ve çizgisinden şaşmadan üç hilali dalgalandırmak adına MHP Adana Milletvekili aday adayı olduğumu onurla, gururla paylaşıyorum. Hedefimiz ve amacımız Adana’ya ve ülkemize hizmet etmektir” dedi .

Alev Ataş; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana eski il başkan yardımcısı, Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, MHP Kozan İlçe Başkan Yardımcılığı, MHP Kozan Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. Aktif siyasette her daim ön planda olan Alev Ataş evli ve iki çocuk annesidir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ataş,, MHP’den, milletvekili, aday, adayı,
Yorumlar
Haber Yazılımı