“Atatürk, muhteşem bir Türk milliyetçisi”
Haber
10 Kasım 2023 - Cuma 16:18
 
“Atatürk, muhteşem bir Türk milliyetçisi”
Başkan Yusuf Kanlı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle Atatürk, milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir." dedi
Gündem Haberi
“Atatürk, muhteşem bir Türk milliyetçisi”

 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “O’nun bıraktığı en büyük miras vatandır, cumhuriyettir, Türk milliyetçiliğidir. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

ATATÜRK’ÜN VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜ…

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Atatürk’ün mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydetti.

“ETKİN BİR SİYASETÇİ, BAŞARILI BİR ASKER”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Devletimizin Kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk; etkin bir siyasetçi, başarılı bir asker, feraset, basiret ve cesaret vasıflarıyla donanmış örnek bir devlet adamı olmanın yanında aynı zamanda muhteşem bir Türk milliyetçisi idi.”

“TERÖRİSTLERE SELAM ÇAKMAMIŞTIR”

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle Atatürk, milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. Cefa, çile ve nice fedakârlıkla geçen kısacık ömrünü Türk Milleti’ne adayan Atatürk, hayatının hiçbir döneminde düşmana şirinlik yapmamış, hiçbir zaman bölücülere, teröristlere selam çakmamış; aksine onlarla mücadele etmiştir.”

“CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“O’nun bıraktığı en büyük miras vatandır, cumhuriyettir, Türk milliyetçiliğidir. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in her mensubu, her neferi, bu milli şuur ve sarsılmaz inancı taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle;  Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vesileyle dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: “Atatürk,, muhteşem, bir, Türk, milliyetçisi”,
Yorumlar
Haber Yazılımı