Bilal Yıldız Yeniden Refah Partisi’nden istifa etti
Haber
12 Nisan 2023 - Çarşamba 15:58
 
Bilal Yıldız Yeniden Refah Partisi’nden istifa etti
YRP’nin Adana Milletvekili Aday Adayı Yıldız, “Adana’yı tanımayan, emek harcamayan isimlerin listede olmasını hazmedemedim. 500 üye ve 30 mahalle sorumlusuyla birlikte istifa ettik” dedi
Siyaset Haberi
 Bilal Yıldız Yeniden Refah Partisi’nden istifa etti

 

Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı turizmci iş adamı Bilal Yıldız, 500 üye ve 30 mahalle sorumlusu ile birlikte partisinden istifa etiğini açıkladı. Bilal Yıldız, “Emek harcamayan isimlerin listede olmasını hazmedemedim” dedi.

Yeniden Refah  Partisinden Adana Milletvekili Aday adayı olan İş insanı Bilal Yıldız, bir çok siyasi partiden milletvekili adaylığı için teklif almasına rağmen Rahmetli Necmettin Erbakan’ın partisinin devamı olarak düşünerek milletvekili aday adaylığını Yeniden Refah Partisi’nden yana kullandığını söyledi. “Değerli gönül dostları; sizler ile birlikte yeni bir sürece adım atmak istedim ama düşündüğümüz gibi olmadı “ diyen Bilal Yıldız, kendisini destekleyen 500 üye ve 30 mahalle sorumlusu ile birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiklerini belirterek istifa gerekçesini şöyle açıkladı:

“Sizlerden şahsım olarak bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum,  hakkınızı helal edin.  Bu süreç; başını kuma saklayanlardan, kapalı kapılarda gizli pazarlıklar yapanlardan, korkulardan, yasaklardan, baskılardan, gözü dönmüşlerden, adaletsizliklerden, yolsuzluklardan, yokluklardan, yetimleri ağlatanlardan olmayacak ve onlarla mücadele edeceğimizi düşünmüştüm. Yeniden Refah Partisi’nin farklı olacağını düşünmüştüm.  Çıkarların ya da adamcılığın değil, hak edenin, çalışanın vatandaşın temsilcisi olacaktı. Maalesef yaşadığımız süreçte böyle olmadı. Bizim çıktığımız bu yolda dayatma ya da ben istedim ile olmaz. Adı şanı bilinmeyen ya da partisi için hiçbir çaba sarf etmeyen isimlerin listede olmasını doğru bulmuyorum.  Adana’yı, Adana halkını tanımayan, mahalle ve sokak isimlerini bilmeyenler aday gösterildi. Yapılanlar hizmetimize, yerimize saygı gösterilmemesi beni derinden üzmüştür.  Bu sebeple Yeniden Refah Partisi’nden benim gibi düşünen 500 üye ve 30 mahalle sorumlusu kardeşimizle partimizden istifa etmiş bulunuyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Bilal, Yıldız, Yeniden, Refah, Partisi’nden, istifa, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı