Emrah'ın melekleri
Haber
13 Mart 2024 - Çarşamba 11:24
 
Emrah'ın melekleri
Emrah Kozay'ın başarılı seçim çalışmalarının arkasında, "Kadının vazgeçilmez gücü" ve bu sihirli gücün işaretleri var.
Siyaset Haberi
Emrah'ın melekleri

 

Adana'nın en gözde ilçesi Çukurova'yı, "Çağdaş Belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak, Çukurova'yı çok daha huzurlu, modern ve yaşanabilir bir yaşam merkezine kavuşturmak, kültürün, sanatın ve sporun beşiği bir konuma ulaştırabilmek" amacı ve "genç, dinamik, halkla bütünleşmiş kent yönetimi parolası ile" yola çıkan Emrah Kozay'ın başarılı seçim çalışmalarının arkasında, "Kadının vazgeçilmez gücü" ve bu sihirli gücün işaretleri var.

 

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Emrah Kozay'ın çok kısa zamanda kendisinden çok daha önce propaganda çalışmalarına başlayan diğer adayların önüne geçmesini ve halk nezdinde "sempati, güven ve inanılırlık" kazanmasını sağlayan ekipler arasında bu genç, zarif ve güçlü kadınlar dikkati çekiyor.

 

Her biri kendi dalında uzmanlaşmış, samimi, çalışkan ve özellikle mütevazi görüntü veren,  "Emrah'ın Melekleri" artık tek bir parolayı seslendiriyor:

 

"Biz güçlü, birbirine inanmış, güvenmiş ve Çukurova'yı bilen, burada yaşayan herkesle barışık, her kesimle kaynaşmış bir ekibiz.

Biz, Çukurova'da her kadının hak ettiği hizmeti almasına kendini adamış bir kararlılığın neferleriyiz.. Çukurova'nın sorunlarına çağdaş, kalıcı ve kesin çözümler getirecek bir anlayışın gönüllüleri olmaktan dolayı gururluyuz..

Çukurova'da sosyal demokrat yönetim sistemi ile her yaşta, her siyasi düşüncedeki kitleleri huzurlu, güvenli ve yaşanabilir bir kent hedefinde birleştirdiğimiz için onurluyuz.

Artık çok daha eminiz, Çukurova'da kadının gücü, desteği, güveni ve inancı ile zafere ulaşacağız..

Tek kelime ile kazanacağız. "

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emrah'ın, melekleri,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Emrah'ın melekleri
Emrah'ın melekleri
Emrah'ın melekleri
Yorumlar
Haber Yazılımı