'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
Haber
06 Kasım 2023 - Pazartesi 11:37
 
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
TÜYAP Adana ve DAİMFED 14.Adana İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor
Ekonomi Haberi
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri, 29 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında Adana'da büyük bir Fuar ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra bu iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.

Bu özel etkinlik, TÜYAP Adana ve DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu) iş birliği ile gerçekleştirilecek. Aynı zamanda, IHS ve Güneş Enerji Sistemleri bölümleri de fuar kapsamında yer alacak. Bu sayede, sektörün dikkat çeken alt dalları da ziyaretçilere sunulacak.

DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, fuarın bölgeye büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek, "İnşaat Sektörü ‘nün tüm aktörlerini bu Fuar'la bir araya getireceğiz. Ayrıca, IHS ve Güneş Enerji Sistemleri alanlarında son teknolojileri ve ürünleri keşfetme fırsatı sunacak bu etkinlik, sektördeki yeniliklere ışık tutacak" dedi.

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise; “5 yıl aradan sonra sektörün talebi üzerine 14. Adana İnşaat Fuarımızı açmaya hazırlanıyoruz. 29 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu iş birliği ile gerçekleştireceğiz. Başkanımız nezdinde tüm Yönetim Kuruluna değerli katkıları için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  

DAİMFED Başkan Yardımcısı ve Fuar Komitesi Başkanı Sayım Azmaz fuar toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“14. Adana İnşaat Fuarı, büyük bir özveri hayata geçiyor. Diğer Fuarlardan inşaat fuarlarından çok farklı olacağına inandığımız Fuar’da, yıkımdan inşaata kadar bir inşaat projesinde ne olması gerekiyorsa tüm üretim kalemleri yer alacak. Fuar’ın yol haritasını çizdik. Her geçen gün Fuarımız sektörde daha çok ses getirecek.”

4 GÜN BOYUNCA ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Adana İnşaat Fuarı, inşaat, yapı malzemeleri, makine ekipmanları, enerji sistemleri ve birçok ilgili alanda katılımcılara geniş bir yelpaze sunacak. Ayrıca, etkinlik kapsamında önemli bir İnşaat Zirvesi düzenlenecek. Zirve, sektördeki son yenilikleri özel eğitimciler tarafından aktaracak, bilim köşesinde ise bu yenilikler uygulamalı olarak gösterilecek. DAİMFED Teknik Müşaviri Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek İnşaat Zirvesi’nde alanında en yetkin kişiler, sektör profesyonelleri ve bölüm öğrencileri ile buluşturulacaktır. Bu büyük etkinlik, inşaat sektörü profesyonelleri, girişimciler, yatırımcılar ve ilgilenen herkes için büyük bir fırsat sunuyor

 

İLK YELEĞİM İLK BARETİM PROJESİ

Geleceğimizi inşaa edecek Mühendis ve Mimar adaylarının ilk bareti ve ilk yeleği DAİMFED, Tüyap Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde takdim edecek. İnşaat sektöründeki üretim sürecinin tüm bileşenlerinde kalite, etik ve emniyeti son derece önemsemeyen ve bilimi rehber edindiklerini söyleyen Beyicioğlu, mühendislik ve mimarlık eğitiminde motivasyon ve mesleki aidiyetin temellerini atmak üzere geleceğimizi inşaa edecek gençlerin ilk baretlerini takdim edileceğini ifade etti. DAİMFED’in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık öğrencilerinin medeniyeti inşaa etmedeki rollerini benimsemesi ve önemsemesi adına ilk adım atılacak ve gençler sektörün duayenleriyle buluşturulacak. Fuar hakkında daha fazla bilgi ve kayıt için, TÜYAP Adana resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'İnşaat, sektörünü, bu, fuarda, bir, araya, getireceğiz',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
'İnşaat sektörünü bu fuarda bir araya getireceğiz'
Yorumlar
Haber Yazılımı