'İşçilerimiz bize emanet'
Haber
08 Mart 2024 - Cuma 10:34
 
'İşçilerimiz bize emanet'
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Nacar, işçilerle sabah çorbası içti, Dünya Kadınlar gününü kutladı
Siyaset Haberi
'İşçilerimiz bize emanet'

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde bir araya geldiği işçilere, “Hiç merak etmeyin bana emanetsiniz” dedi.

KADINLARIMIZ 
BAŞIMIZIN TACI

Seçim çalışmaları gezisini devam ettiren Dr. Halil Nacar, sabahın ilk ışıkları ile birlikte Temizlik İşçileri ile bir araya gelip sabah çorbası içti, sohbet etti ve gün içerisinde ki programda kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Dr. Halil Nacar,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ demiş. Başta Kıymetli Eşim Fulya Nacar olmak üzere yaşama değer katan, mücadelesi ve azmiyle nesillerimize ilham olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

SİZLERİN GAYRETİ 
ÇOK ÖNEMLİ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Sizlerle sabah burada mesaiye başlamaktan çok mutluyum. Sizleri emanet alacağız inşallah sizlerle birlikte Yüreğir’imizi daha iyi yerlere götüreceğiz. İnşallah seçimleri kazandığımızda Yüreğir’e yapacağımız tüm çalışmalarda sizlerin gayreti çok önemli. Benimde sizlerin yanında, arkasında olacağıma inanın. Temmuz ayında toplu sözleşme zamanı geldiğinde benim için işçinin parası alın teridir ve oturur en iyiyi yaparız hiç merak etmeyin” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'İşçilerimiz, bize, emanet',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'İşçilerimiz bize emanet'
'İşçilerimiz bize emanet'
'İşçilerimiz bize emanet'
'İşçilerimiz bize emanet'
Yorumlar
Haber Yazılımı