Montella'ya teşekkürler
Haber
21 Şubat 2023 - Salı 16:37
 
Montella'ya teşekkürler
Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı
Spor Haberi
Montella'ya teşekkürler

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, depremzedeler için "SOS Turchia" adıyla yardım kampanyası başlattı.

 

Başarılı teknik adam Montella, başlattığı yardım kampanyasını Instagram hesabından duyurdu. Montella yaptığı açıklamada, ailesiyle birlikte "Vincenzo Montella Acil Durum" adıyla insani yardım derneği kurduğunu belirterek, 11 ili etkileyen deprem felaketi için "SOS Turchia" yardım kampanyasını başlattığını belirtti.

Montella, derneğinin herhangi bir kar amacı gütmediğini, tamamen yardım maksatlı olduğunu ifade ederek, "Burada amaç, bağışlar toplamak ve bununla Adana halkına yönelik projeleri gerçekleştirmek. Ben de kendimi, bu projelerin uygulanmasına adayacağım. Onlara yardım için gelen pek çok küçük çabayı birleştirmeyi umarak, bu insanlara büyük bir şey yapma ihtiyacını içimde hissediyorum" dedi.

Eski İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio'nun da sosyal medya hesaplarından paylaşarak destek verdiği kampanya ile ilgili olarak Montella, www.sosturchia.com adresinden yapılabilecek bağışların kullanılacağı söz konusu projelerin evsizler için prefabrik evlerin inşaası ve yetim kalan çocuklara yönelik projeler olduğunu aktardı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Montella'ya, teşekkürler,
Yorumlar
Haber Yazılımı