Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda
Haber
03 Kasım 2022 - Perşembe 11:25
 
Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda
TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, çiftçinin yükselen yıldızı haline gelen CASE IH’in en yeni teknolojilerine sahip modellerini Çukurova çiftçisiyle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti
Teknoloji Haberi
Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda

 

Türkiye'nin tarım mekanizasyonundaki lider firması ve otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör'ün premium markası CASE IH, 15. Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda en güncel emisyon seviyesine sahip traktör modelleri, tarım ekipmanları ve hassas tarım teknolojileriyle Çukurova çiftçisiyle buluşuyor. Yeni CASE IH JXC ve Yeni CASE IH OPTUM AFS Connect Serisi traktörleri de Adana’ya getiren TürkTraktör, CASE IH Büyük Balya ve Hassas Ekim Makinelerini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

 

TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, Türkiye traktör pazarı sıralamasında üçüncü sıraya yerleşen ve premium özellikleriyle çiftçinin yükselen yıldızı haline gelen CASE IH’in en yeni teknolojilerine sahip modellerini Çukurova çiftçisiyle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Traktörlerin yanı sıra yüksek verimlilik sağlayan Hassas Tarım Teknolojilerini ve Hassas Ekim Makinelerini de Adana’da görücüye çıkardıklarını söyleyen Canbeyli; "CASE IH'in Faz 5 emisyon seviyesindeki çevreci motorlara sahip en yeni modelleri, hem daha çevreci hem de daha tutumlu Yeni nesil motorlar sayesinde çiftçimiz en üst seviyede verimlilikle toprağını işlerken çevreye de en az oranda zarar vermiş olacak.” dedi.

 

Fuara Özel İndirim Kampanyası

TürkTraktör, Adana Tarım Fuarı’na özel avantajlı finansman kampanyalarını da çiftçilere sunuyor. Kasım ayı boyunca yerli traktör alımlarında geçerli olmak üzere; pulluk ve römorklarda geçerli 10.000 TL indirim Kasım ve Aralık ayları boyunca çiftçileri bekliyor olacak.

 

Hassas Tarım Teknolojileri: CASE IH Farmall X ProGuide

Türkiye’nin büyüyen markası Case IH, Hassas Tarım Teknolojilerini yeni tasarımı ve sunduğu özelliklerle herkesin beğenisini toplayan Farmall X serisi ile buluşturuyor. Tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sunan ProGuide sistemi sayesinde yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerde önemli bir tasarruf sağlıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve üstün otomatik dümenleme özellikleri, Farmall X ProGuide’ı sınıfının yıldızı haline getiriyor.

 

Yeni CASE IH OPTUM AFS Connect Serisi

CASE IH Optum, yeni nesil Optum AFS Connect serisi ile sınıfının standartlarını belirlemeye devam ediyor. Yeni OPTUM AFSC serisi; 250 AFSC, 270 AFSC ve 300 AFSC olmak üzere, 250, 270 ve 300 HP nominal motor güçleri sunan 3 farklı modele sahip.

 

Yeni nesil Optum'da yeni AFSC kabin ile artan iç hacim ve cam alanı en önemli konfor özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca uygulanan ileri izolasyon teknikleri sayesinde kabin içi ses seviyesi sınıfının en iyi değerlerinden bir olan 66 desibele kadar azaltılmış. Her türlü ihtiyaca uygun olarak Standart ve Premium donanım seçenekleri ile sunulan yeni Optum AFSC serisi; AFS PRO 1200 yeni android tabanlı renkli dokunmatik ekran, ters fan, HSC II tarla başı dönüş rutini sistemi, ISOBUS 3 hız kontrol sistemi, ön hidrolik ve PTO özelliği, 360 derece LED aydınlatma sistemi, çift hatlı hidrolik ve pnömatik römork fren sistemi, GPS destekli otomatik dümenleme sistemi gibi birçok zengin donanıma sahip.

 

Yeni CASE IH JXC Serisi

2021 yılının Mayıs ayında Faz3B emisyon seviyesiyle satışa sunulan CASE IH JXC Serisi, 2023 yılı itibariyle Faz 5 emisyon seviyesiyle çiftçilerle buluşmaya hazırlanıyor. 40 km/s’lik ilerleme hızına sahip yeni JXC serisinde standart 12 ileri 12 geri transmisyon bulunuyor. Debriyaj pedalına basmadan ileri-geri manevra yapabilmeye olanak sağlayan Power Shuttle donanımı isteğe bağlı olarak JXC serisinde yer alıyor. Bu sayede çiftçiler hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edebiliyor.

65 HP ve 75 HP olarak iki farklı modele sahip Yeni CASE IH JXC Serisi, Common-rail yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde 275 Nm ve 309 Nm tork değerlerine rahatlıkla ulaşabiliyor. Motor üzerindeki tüm sistemi kontrol eden Elektronik Kontrol Ünitesi (ECU) yakıt basıncına, miktarına ve enjeksiyonlara ayrı ayrı müdahale ederek zorlanma anında motor devrinin toparlanmasına yardımcı olup böylelikle çiftçiler için kesintisiz bir çalışma imkanı sunuyor.

 

CASE IH Büyük Balya Makineleri

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır hizmet tipi için tasarlanmış olan CASE IH Büyük Balya Makineleri, ağır balyalar ve yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz bir kullanım imkanını bir arada sunuyor.

 

CASE IH Hassas Ekim Makineleri

CASE IH Hassas Ekim Makinalarının yüksek kapasiteli tohum ve gübre depoları ile tohum ve gübre ikmali yapmak zorunda kalmaksızın uzun saatler boyu kesintisiz ekim imkanı sunuyor. Makine üzerinde standart olarak sunulan dijital dekar sayacı ile ekimi yapılan alan, kolaylıkla belirlenebiliyor.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk, Traktör, yeni, ürünleriyle, Adana, Tarım, Fuarı'nda,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda
Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda
Türk Traktör yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'nda
Yorumlar
Haber Yazılımı