Vicdansız anne!
Haber
09 Kasım 2022 - Çarşamba 11:33
 
Vicdansız anne!
Adana'da ölü bebeği yol kenarına bırakan kadının bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan kadın, "Bebeğin kimden olduğunu bilmiyorum. Ölü doğunca korkumdan yol kenarına bıraktım" diyerek kendini savundu
Asayiş Haberi
Vicdansız anne!

Adana'da ölü bebeği yol kenarına bırakan kadının bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı. Vicdansız anne tutuklandı.

 

Fevzipaşa Mahallesi'ndeki tren yolunun kenarına atılmış poşet içinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Yapılan incelemede kız olduğu belirlenen ölü bebeğin cenazesi ölüm nedenini belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisler, vücudunda herhangi bir dış müdahale gözükmeyen bebeği bırakan kişiyi belirlemek için soruşturma başlattı.

Poşet içinde ölü bebeğin bırakıldığı yerdeki güvenlik kamera görüntülerini saniye saniye inceleyen polis bebeği bırakanın annesi H.M. olduğunu saptadı. H.M., aynı mahalledeki evine yapılan baskınla gözaltına alındı.

Evli olan H.M. polisteki ifadesinde bebeğin ölü doğduğunu ve babasının kim olduğunu bilmediğini söyledi. Hamileliğini eşinden sakladığını ifade eden H.M.’nin, “Bebeğin kimden olduğunu bilmediğim için gebeliğimi eşimden sakladım. Eşim anlamasın diye de bol elbiseler giydim. Evde temizlik yaparken birden sancı geldi, bebeği doğurdum. Bebek nefes almıyordu, ölüydü. Korkup bebeği beze sarıp poşete koyduktan sonra götürüp yol kenarına bıraktım. Çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

Polisteki sorgusu tamamlanan H.M., sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vicdansız, anne!,
Yorumlar
Haber Yazılımı