'Vurguna, talana dur demek için adayım'
Haber
23 Mart 2023 - Perşembe 11:13
 
'Vurguna, talana dur demek için adayım'
Yörük Hüseyin Yıldırım CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu
Siyaset Haberi
'Vurguna, talana dur demek için adayım'

Adana Yörükler Kültür Derneği Başkanı ve aynı zaman da Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, CHP ’den Adana Milletvekili aday adayı oldu.

Daha öncede 26. Dönem Milletvekili Adayı olan Hüseyin Yıldırım, milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, 11 İlde yaşanan deprem ve sel felaketinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. “Ülkeme ve Memleketime hizmet etmek için bu kutlu yola çıktım” diyen Yıldırım 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini son viraj son şans ve son çare olarak gördüğünü, bunun için de cansiparene mücadele etmek için Aday Adayı olduğunu söyledi.  “Çalmadık kapı bırakmayacağım tüm seçmenimize dokunacağız unutmayacağız unutturmayacağız” diyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

‘MİLLET AYRIŞTIRILIYOR’

 ‘’Devletimizin ve Milletimizin şu anda yaşamakta olduğu çok vahim durumlar vardır. Türk Milleti kamplara ayrılmaya çalışılıyor. Hatta bu konularda sona bir adım bile kalmamıştır. Kısacası bölücülükten tutun da vurguna, talana, haraca ve haksızlığa, adaletsizliğe ve işsizliğe, işçinin ve halkın sömürülmesine, Türk aile sisteminin bozulmasına, ahlakın yozlaştırılmasına, vatandaşın geçim derdine, toplumdaki hoşgörünün kaybolup cinayetlerin artmasına ve daha burada sayıp vaktinizi almasını istemediğim yüzlerce sorun vardır. Bir Türk olarak bu sorunlara kayıtsız kalmam asla  düşünülemezdi. Tüm çabamız ve gayretimiz Ülkemiz ve Memleketimizin ve vatandaşlarımızın çıkarları ve istekleri doğrultusunda hizmet edeceğim. “

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Vurguna,, talana, dur, demek, için, adayım',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Vurguna, talana dur demek için adayım'
Yorumlar
Haber Yazılımı