'Yüreğir dönüşecek'
Haber
12 Mart 2024 - Salı 13:18
 
'Yüreğir dönüşecek'
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’linin isteklerine göre hizmetler olacağını ve bunların başında Kentsel Dönüşümünde bulunduğunu ifade etti.
Siyaset Haberi
'Yüreğir dönüşecek'

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de dönüşümün devam edeceğini söyleyip, “Bu hedefle Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm ofisimizi kuracağız” dedi.

MÜLK HAKKI KUL HAKKIDIR

Proje lansman tanıtımında Kentsel Dönüşüm konusunu da anlatan Dr. Halil Nacar, Yüreğir’linin isteklerine göre hizmetler olacağını ve bunların başında Kentsel Dönüşümünde bulunduğunu ifade etti. Dr. Halil Nacar, “Benim için mülk hakkı, kul hakkıdır. O yüzden Kentsel Dönüşüm benim için teknik konu değildir, benim için güven meselesidir. Bana inanın, bana güvenin kaybetmeyeceksiniz, kazanacaksınız bunu birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de Kentsel Dönüşümde vatandaşların çıkarının ön planda olacağını ifade ederek, bu konudaki istekleri de not alıyor.

HAKLARINIZIN SAVUNUCUSU HALİL NACAR OLACAK

Dr. Halil Nacar, şuan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Yüreğir Belediye başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in başlattığı dönüşümün devam edeceğini anlatıp, “Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm önceliklerimiz arasında. Bu konuda vatandaşlarımızında talepleri var. Tabi Kentsel Dönüşümü yaparken sosyal donatıları ve yaşanabilir imkanlarıyla bir bütün olarak düşünüyoruz. Biz dönüşümü yaparken vatandaşlarımızın hakları ön planda olacak. Arkalarında ben olacağım. Bu hedefle Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm ofisimizi kuracağız ve tüm paydaşları bir araya getireceğiz bu sayede etkin iletişim ortamı ile dönüşüme birlikte karar vereceğiz. Mimarlarımız, hukukçularımız, mali müşavirlerimiz, mühendislerimiz vatandaşlarımızın emrinde olacak. Dönüşüm sürecinin şeffaf ve anlaşılabilir olabilmesi için bir web sitesi kuracağız. Haklarınızın ne olduğunu, nasıl savunacağınızı bileceksiniz. Biz sizin yanınızda olacağız ve haklarınızın en büyük savunucusu Halil Nacar olacak bunu unutmayın” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Yüreğir, dönüşecek',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Yüreğir dönüşecek'
'Yüreğir dönüşecek'
'Yüreğir dönüşecek'
'Yüreğir dönüşecek'
'Yüreğir dönüşecek'
Yorumlar
Haber Yazılımı