‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
Haber
10 Mart 2024 - Pazar 18:21
 
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı. Nacar, Yüreğir Kart ile dar gelirli emeklilere yıllık 2 ikramiye yükleme yapacaklarını söyledi
Siyaset Haberi
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı. Çocuklar, gençler, kadınlar, emekliler, spor, ve çevre gibi onlarca projesini açıklayan Dr.Nacar, kentsel dönüşüme ağırlık vereceklerini, en kıs sürede Yüreğir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisini kuracaklarını belirterek, “Bu dönüşümde her hane kazanacak” dedi. Yüreğir Kart ile dar gelirli emeklilere yıllık 2 ikramiye yükleyeceklerini ifade eden Dr.Nacar, “Yüreğir, kent meydanı, parkları ile yaşam alanları ile Adana’nın cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

Yüreğir Kültür Merkezi’ndeki Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın proje tanıtım toplantısına  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekilleri, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in  yanı sıra çok sayıda AK Parti ve MHP’li katıldı. Dr.Halil Nacar’ın seçim çalışması ve yaşamının gösteriminin ardından bir konuşma yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Dr.Nacar’dan övgüyle bahsedip Nacar ve Kocaispir için oy istedi. Çelik, adayların gösterdiği birlik ve beraberliğin gurur verici olduğunu belirtti.

Çelik, heyecanla 31 Mart'ta sandığa gitmeyi beklediklerini ifade ederek, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı'mıza, Cumhur İttifakı'na verilen destekle merkezi hükümette imza attığımız başarıyı, inşallah Adana'nın tamamında yerel yönetimlerde de göstereceğiz." dedi.

Cumhur İttifakı adaylarının ülke genelinde sahaya çıkarak vatandaşlarla buluştuğunu dile getiren Çelik, "Bir kere daha siyasi geleceğin, demokrasimizin ve eser siyasetinin geleceğinin Cumhur İttifakı'nda olduğu Türkiye'nin her tarafında net şekilde görülüyor." diye konuştu.

‘YÜREĞİR’İN DOKTORU OLACAK’

Dr. Halil Nacar’ın Yüreğir’e hizmet için çalışacağını belirtip, “İnşallah sizlerin oyları ile Halil Nacar başkan seçilip Yüreğir’in doktoru olacak” dedi. Çelik, şöyle devam etti:

"Türkiye Yüzyılı için Adana, Yüreğir ve bütün şehirlerimizde gelecekle ilgili projelerimiz var. Bundan sonrasında vatandaşımızın talep ettiği projelerin nasıl gerçekleşeceğini hep beraber göreceğiz. Cumhur İttifakı olarak Adana'mızı Türkiye Yüzyılı'na nasıl hazırlayacağımızı herkes görecek. Halil Nacar kardeşimi tebrik ediyorum. Şimdiye kadar kendisiyle çok program yaptık. Kadınlar, gençler ve büyüklerimiz için gerçekleştirmek istediklerinin hepsine şahidim. Bu projelerin, Yüreğir'i Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak, gelecek dönem Yüreğir'e imza atacak projeler olduğunu biliyoruz."

HERKES VE HER ŞEY İÇİN PROJE

 Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar da, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.  Dr. Halil Nacar ise projelerini Kentsel Dönüşüm, Sanat, Spor, Çevre, Emekliler, Kadınlar, Gençler, Çocuklar, istihdama yönelik projelerini tek tek ayrıntılarıyla sıraladı.

ULAŞILABİLİR BELEDİYE

Dr. Halil Nacar, öncelikle sosyal ve ulaşılabilir bir belediye olacaklarını ifade ederek, “Beyaz masa her vatandaşı dinleyecek 107 mahalle muhtarını her hafta arayacak. Kent konseyimiz Yüreğir istişare kurulu olarak çalışacak. ‘Seni seçim zamanı gördük bir daha göremeyiz’ sözlerine inşallah yine aranızda olarak son vereceğiz” dedi.

YÜREĞİR KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Dr.Nacar, Yüreğir’de kentsel dönüşüme ağırlık vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Bu dönüşümde her hanenin kazanacağına dikkat çeken Dr.Halil Nacar, “Bana inanın kaybetmeyecek kazanacaksınız. Yüreğir belediye kentsel dönüşüm ofisimiz kurulacak” dedi.

KENT MEYDANLARI

Yüreğir’e yakışacak içerisinde vakit geçirilecek kent meydanı yapacaklarını da müjdeleyen Dr.Nacar, trafiğe kapalı engelsiz sokaklar oluşturacaklarını da kaydetti. Güney Çevre Yolu Projesi ile trafiği rahatlatacaklarını ifade eden Dr.Nacar, şunları söyledi:

ÇEVREYE DUYARLI YÜREĞİR

“Bu projemize çok önem veriyoruz. Trafik sorununu çözmek için değişik projeler de gerçekleştireceğiz. Çevreye duyarlı Yüreğir hayal ediyorum ve bunu ilçemize kazandıracağız. Yüreğir’i göreceksiniz kısa sürede Adana’nın cazibe merkezi yapacağız.”

 

 

Dr. Halil Nacar’ın “Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında bazı projelerini de şöyle sıraladı:

 

 

YÜREĞİR SAHİL MASTER PLANI

YÜRÜYÜŞ BİSİKLET YOLU

BİR MİLLET BAHÇESİ DAHA YAPACAĞIZ

AİLE MESİRE VE PİKNİK ALANLARI

HALKA AÇIK SPOR ALANLARI

DOĞAL AFETLERE KARŞI TOPLANMA ALANLARI

ÇOCUK OYUN ALANLARI

UYGUN FİYATLI BELEDİYE KAFELERİ

EMEKLİ KIRAATHANELERİ

MAHALLE ÇOCUK OYUNLARI

BÖLGESEL KREŞLER

GRNÇLER İÇİN MAHALLE SPOR ALANLARI

BÖLGESEL PAZAR ALANLARI

BÖLGESEL TAZİYE EVLERİ

KENT ORMANI

SIFIR ATİK TOPLAMA ALANLARI

SOSYAL YARDIM OFİSİ

YÜREĞİR GENÇ KART

DAR GELİRLİ BÖLGELERİMİZDE BELEDİYE MARKETLERİ AÇACAĞIZ

AKTİF YAŞAM MERKEZİ

ENGELSİZ YAŞAM BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ

NİKAH VE DÜĞÜN SALONU HALKA AÇIK

GENÇLERİMİZ İÇİN GELECEK YÜREĞİR

YÜREĞİR GENÇLİK MECLİSİNİ KURACAĞIZ

GENÇLİK MERKEZİ KURACAĞIZ SOSYAL ALANLAR VE SPOR ALANLARI OLACAK

7/24 HİZMET VEREN KÜTÜPHANE

KÜLTÜR KENTİ YÜREĞİR

MİSİS FİLM PLATOSU

DRİFT FESTİVALİ

YÜREĞİR OBASINDA FESTİVAL ŞENLİK OLACAK

FİLM VE MÜZİK FESTİVALLERİ

YEREL SANATÇILARIMIZA HERZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

 

SPORUN MERKEZİ YÜREĞİR

ÇOK AMAÇLI SPOR MERKEZİ

3000 SEYİRCİ KAPASİTELİ TAM OLİMPİK YÜZME HAVUZU BUNUN DIŞINDA MAHALLE MERKEZLERDE HAVUZ

SAĞLIKLI YÜREĞİR

YAŞLI BAKIM MERKEZİ VE REFAKATÇİ MİSAFİRHANESİ

 

KALKINAN YÜREĞİR

İSTİHDAM OFİSLERİ

KADIN KOOPERATİFLERİ MAHARETLİ ELLER ÇARŞISI

 

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

 

TEKNO YÜREĞİR TAKIMI İŞE TEKNOFEST TE YERİMİZİ ALACAĞIZ

 

ESPOR TAKIMLARI KURACAĞIZ

 

ÜRETEN ÇİFTÇİLER

HAYVAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI ÇAĞA UYGUN MODERN HALE GETİRECEĞİZ

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Yüreğir’i, cazibe, merkezi, yapacağız’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
‘Yüreğir’i cazibe merkezi yapacağız’
Yorumlar
Haber Yazılımı
petshop
vip bayan