19 Mayıs Spor Şöleni
Haber
20 Mayıs 2024 - Pazartesi 15:13
 
19 Mayıs Spor Şöleni
Seyhan Belediyesi Spor müdürlüğünün organizesinde planlanan şenliğe gençler büyük bir katılım gösterirken vatandaşlar ise gösterileri heyecanla takip ettiler.
Spor Haberi
19 Mayıs Spor Şöleni

 

Seyhan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle değişik branşların gösterimlerinin sunulduğu, “19 Mayıs Spor Şöleni” düzenledi. Seyhan Belediyesi Spor müdürlüğünün organizesinde planlanan şenliğe gençler büyük bir katılım gösterirken vatandaşlar ise gösterileri heyecanla takip ettiler.

 

SPOR ŞÖLENİ ÜÇ TESİSTE GERÇEKLEŞTİ

İlk olarak Söğütlü spor tesisinde düzenlenen futbol turnuvasıyla start alan 19 Mayıs Spor Şöleni, Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde, Kaygan voleybol, Canlı langırt, Ayak bilardosu, Su savaşı, Twister, Çuval yarışı, Langırt, Labirent, Kerplunk, Halka atma,  Bardak oyunu, Çapraz voleybol, Badminton, Play voleybolu, Jimnastik ve karate gösterilerinin ardından Hadırlı yüzme havuzunda yapılan eğlenceli yüzme yarışları ile son buldu.

 

19 MAYIS COŞKUSUNDA SPOR ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ 19 Mayıs çok önemli bir gün. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk gençliğine armağan ettiği bu önemli günde değişik spor etkinlikleri düzenleyerek gençlerimizi bir araya getirdik. Katılımın fazla olması bizleri son derece mutlu etti. Spor şöleninin 19 Mayıs coşkusu içerisinde, gençleri mutlu edecek bir şekilde düzenlenmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin ile bu önemli organizede coşkumuza ortak olup bizleri yalnız bırakmayan ailelere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 19, Mayıs, Spor, Şöleni,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
19 Mayıs Spor Şöleni
Yorumlar
Haber Yazılımı