23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
Haber
23 Nisan 2022 - Cumartesi 18:26
 
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
Vali Elban, yaptığı konuşmada, Adanalı hemşehrilerimizin , miniklerimizin ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularıyla kutladığını ifade etti
Çocuk Haberi
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da coşkuyla kutlandı.

 

İlk tören Atatürk Parkı'nda düzenlendi. Buradaki törende, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Daha sonra kortej eşliğinde Uğur Mumcu Meydanı'na geçildi.

Törene; Vali Süleyman Elban, 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Fidan Vursavuş ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Vali Elban, yaptığı konuşmada, Adanalı hemşehrilerimizin , miniklerimizin ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularıyla kutladığını ifade etti.Törende günün mana ve önemini belirten konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Koçak, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete devredildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve sevinçle kutladıklarını söyledi.

23 Nisan’ın halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasından dolayı da önem taşıdığını ifade eden Koçak, konuşmasına şöyle devam etti:

 

"TBMM, toprakları işgale uğramış, esarete mahkum edilmek istenen bir milletin yokluklar içerisinde var ettiği, milli iradenin kalbinin attığı bir yerdir."

Törende, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çocuk Korosu da konser verdi, halk oyunları gösterileri sunuldu. Şiirlerin okunduğu tören, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle tamamlandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 23, Nisan’ı, coşkuyla, kutladık,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
23 Nisan’ı coşkuyla kutladık
Yorumlar
Haber Yazılımı