23 Nisan M1'de bir başka
Haber
20 Nisan 2022 - Çarşamba 16:17
 
23 Nisan M1'de bir başka
M1 Adana AVM’nin geleneksel “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli aktiviteler ile çocukları bekliyor
Çocuk Haberi
23 Nisan M1'de bir başka

   

 M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün çocuklara armağanı olan “ 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle 23-24 Nisan tarihlerinde tüm çocukları dolu dolu  ve birbirinden renkli aktiviteler ile bu anlamlı bayramı doyasıya yaşamak için M1 Adana AVM’ye davet ediyor.  

M1 Adana AVM’de 23 Nisan’da gün boyunca sahne alacak olan BANDO EKİBİ canlı performansı ile birbirinden güzel marşları seslendirecek. Minikler ve çocuklar yanında velilere de gün boyunca  TÜRK BAYRAĞI dağıtımı yapılacak. 23 Nisan Cumartesi günü akşamı çocukları açık havada “SİNEMA KEYFİ” bekliyor. M1 Adana AVM A Kapısı girişinde 18:00’de başlayacak olan programda “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” adlı filmin gösterimi var. 24 Nisan Pazar günü yine 18:00’de “Can Dostlar” filmi çocuklar için gösterime girecek.  

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” M1 Adana AVM’de gerçekleştiriliyor. 24 Nisan Pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan şenlik çocuklar için birbirinden renkli aktiviteleri ve dopdolu spor etkinlikleri ile çocukların hafta sonuna renk katacak. Şenlik boyunca bir çok çocuk oyunu yanında, yüz boyama, Zumba, Halat Çekme gibi eğlenceli oyunlar ,yarışmalar , spor aktiviteleri de çocukları bekliyor olacak.

 

    M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz yaptığı açıklamada, “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim ,sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  düzenlediğimiz eğlendirici aktiviteler ile her fırsatta  buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır çocuklarımız ile birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenecek etkinliğimiz de çocuklarımızı mutlu edecek, unutulmaz bir bayram hatırası bırakacak nitelikte. Tüm velilerimizi de çocuklarımız ile birlikte 23 ve 24 Nisan tarihlerinde M1 AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. ” Dedi.

   23 Nisan programı dışında ayrıca Ramazan boyunca çocuklar her cumartesi-Pazar günü Hacivat ve Karagöz ile buluşuyor,  geleneksel gösteri sanatımızın en önemli simgelerinden biri olan Hacivat ve Karagöz’ü bu etkinlikler ile adeta yaşıyorlar. Karagöz ve Hacivat ile sohbet edip, fotoğraf çektiriyorlar. Onların harika hikayelerini dinleyip kuklalarını yapıyor,  usta sanatçılardan bu harika ikilinin gölge oyunlarını doya doya izliyorlar, “Her Hafta Sonu Çocuklar için düzenlenen Ramazan Atölyeleri” , ““Gölge Oyunu”, “İllüzyon Gösterileri”  tüm Ramazan ayı boyunca çocukları bekliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 23, Nisan, M1'de, bir, başka,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
23 Nisan M1'de bir başka
Yorumlar
Haber Yazılımı