'Adaletsizliğe dur demek için Tandoğan’da buluşalım'
Haber
12 Ocak 2024 - Cuma 13:05
 
'Adaletsizliğe dur demek için Tandoğan’da buluşalım'
CHP Çukurova Belediye Başkan A.Adayı Hasan Aslan,’’ Ülkemize, anayasamıza, geleceğimize sahip çıkmak, adaletsizliğe dur demek için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Tandoğan Meydanı'na davet ediyoruz" dedi.
Siyaset Haberi
'Adaletsizliğe dur demek için Tandoğan’da buluşalım'

 

CHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Hasan Aslan, Yargıtay'ın Can Atalay hakkındaki kararına uymaması gerçekleştirilecek olan miting için çağrı yaptı, 'Adaletsizliğe dur demek için Tandoğan’da buluşalım' dedi.

Yüksek yargıdaki bu kararın sadece Can Atalay'a karşı değil, devletin gücünü aldığı temel alan olan anayasaya karşı, adalet arayan halka karşı yapıldığını savunan Hasan Aslan,’’  Ülkemize, anayasamıza, geleceğimize sahip çıkmak, adaletsizliğe dur demek için tüm yurttaşlarımızı 14 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Tandoğan Meydanı'na davet ediyoruz" dedi.

Siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, meslek örgütlerine ve ülkenin geleceğine sahip çıkmak isteyen her yurttaşa CHP’nin çağrısı olduğunu anımsatan Aslan, ‘’ Tandoğan meydanında geleceğimize, adalete, hukuka ve ülkemize sahip çıkalım. Adalet, barış, demokrasi taleplerimizi hep bir ağızdan ortaya koyalım’’ diye konuştu.

Aslan, Anayasa’yı askıya alma, yok sayma ve anayasasızlaştırma sürecine sessiz kalınamayacağını söyledi.   

Sahadaki çalışmalarını sürdüren Hasan Aslan, sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor, ev ve mahalle toplantılarında halkın sorun ve taleplerini dinliyor.

İmar ve planlamadan, kentsel dönüşüme, organik köy pazarı ve öğrenci yurdundan, tema park ve yaşam Merkezlerine, kültür ve sanat merkezleri, kültür ve sanat sokağı, kooperatifleşmeye kadar ilçeyi kalkındıracak projelerle yola çıkan Aslan, pazar günü yapılacak olan mitinge de yurttaşları davet etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Adaletsizliğe, dur, demek, için, Tandoğan’da, buluşalım',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Adaletsizliğe dur demek için Tandoğan’da buluşalım'
Yorumlar
Haber Yazılımı