Adana'nın ilk ve tek Apple Mağazası M1 Adana'da açıldı
Haber
27 Eylül 2022 - Salı 10:57
 
Adana'nın ilk ve tek Apple Mağazası M1 Adana'da açıldı
M1 Adana AVM ‘nin Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markalarından oluşan 200’ün üzerindeki mağaza karmasına çok değerli bir markayı daha ekledi : “APPLE”
Teknoloji Haberi
Adana'nın ilk ve tek Apple Mağazası M1 Adana'da açıldı

 

 

M1 Adana; büyüklüğü ve her geçen gün bünyesine eklenen dünya markalarının  oluşturduğu zengin mağaza karması ile birlikte modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle ziyaretçilerine eksiksiz ve olağanüstü keyifli alışveriş yapma olanağı sunmaya devam ediyor.

 

Bölgenin en çok tercih edilen alışveriş merkezi ve Adanalıların ortak buluşma noktası olan M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde, 23 Eylül gece 00:01 itibariyle gerçekleşen “iPhone14” ürünlerinin lansmanıyla birlikte Adanalı Apple hayranları, Gürgençler Apple Premium mağazasında yeni ürünlerine sahip olmanın heyecanını yaşadı. 

 

Apple ürünlerinde avantajlı fırsatlar ve Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı denildiğinde Türkiye’de akla gelen ilk yer olan Gürgençler, size en yakın daha yakın sloganıyla çıktıkları yolda, tüm Türkiye’de 21 mağazasıyla yaygın Apple hizmet ağına sahip.

 

 M1 Adana AVM’de hizmete giren Türkiye’nin ilk ve tek APPLE PREMIUM Gürgençler Mağazası Apple çözümlerine, servisine ve desteğine odaklanarak üstün müşteri hizmeti hedefliyor.  M1 Adana APPLE PREMIUM Apple severlerin ihtiyaç duyacağı binlerce aksesuar çeşidiyle de dikkat çekiyor. Mağazada Apple tarafından sertifikalandırılan profesyoneller, güvenli onarım ve bakım için kullanıcılara yardımcı olurken, ürünler hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde ürün uzmanları, mağazada bulunan eğitim salonunda ücretsiz birebir eğitim ve kurulum servisi veriyor.

 

Firma Pazarlama ve Marka Yönetim Müdürü Fatih Erol ve Stratejik Pazarlama Yöneticisi Sercan Kababulut, Adana’ya ve M1 Adana AVM’ye yakışır şekilde Apple deneyimini satış ve satış sonrasında da yaşatmayı hedeflediklerini ve yakın bir zamanda büyük bir açılışla tüm Adanalı Apple kullanıcılarını misafir etmeyi planladıklarını ilettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana'nın, ilk, ve, tek, Apple, Mağazası, M1, Adana'da, açıldı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Adana'nın ilk ve tek Apple Mağazası M1 Adana'da açıldı
Adana'nın ilk ve tek Apple Mağazası M1 Adana'da açıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı