'Adana'ya borcum var'
Haber
04 Ekim 2022 - Salı 11:02
 
'Adana'ya borcum var'
Adana Ticaret Odası (ATO) başkan adayı Mehmet Şahbaz, “Adana’yı, Adana esnafını kucaklamak, ağabeylik yapmak için başkanlığa aday oldum" dedi
Gündem Haberi
'Adana'ya borcum var'

 

Adana Ticaret Odası (ATO) başkan adayı Mehmet Şahbaz, “Ben bu şehirde doğdum, beni bu şehir Mehmet Şahbaz yaptı, bizi Şahbazlar A.Ş. yaptı. Başkan seçilirsem arkadaşlarımızla birlikte ATO ve Adana için yapacağımız hizmetlerle Adana’ya borcumu ödemek istiyorum” dedi. Seçimde Mehmet Şahbaz oy pusulasını beyaz olarak belirledi.

 

Adana Ticaret Odası seçimleri 8 Ekim’de Abdurrahim Gizer Ortaokulunda yapılacak. Bu seçimde üyeler 121 Meclis üyesini seçecek ve bir hafta sonra da Meclis üyeleri başkan ve yönetimi seçecek.

 

TÜRKİYE’DE İLK 5 ARASINDA

 

Adana’nın sevilen iş insanı ve ATO başkan adayı Mehmet Şahbaz, TOBB Hayvancılık Meclisi Başkanı, ATO Meclis Üyesi. Ayrıca Hayvancılık ile beyaz eşya sektöründe Türkiye’deki ilk 5 firma arasında yer alan Şahbazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

 

ATO VE ADANA İÇİN YOLA ÇIKTIK

 

Mehmet Şahbaz, birlik beraberlik içerisinde, odanın vizyonunu yükseltmek için yola çıktıklarını, çok sayıda projelerinin bulunduğunu bunların içerisinde en büyük projenin Beyazevler’de odaya ait arsaya kız yurdu yapmak olduğunu söyledi.

 

 BİRİKİMLERİMİ AKTARACAĞIM

 

Mehmet Şahbaz, neden aday olduğunu şöyle açıkladı:

“Adana’yı, Adana esnafını kucaklamak, ağabeylik yapmak için başkanlığa aday oldum. Seçilmem halinde her konuda her işi bilen insanlara yaptıracağız. En büyük projelerimizden biri ise imece usulü ile Beyazevler’de odamıza ait olan arsamıza kız yurdu yapacağız. Bunu odadan para çıkarmadan tamamen hayırseverlerin desteği ile hayata geçireceğiz. Sektörlerde kümeleşmeyi sağlayacağız. Ben ATO’da iki dönem başkanvekilliği, iki dönemde yönetim kurulu üyeliği yaptım halen de meclis üyesiyim. Bu birikimlerimizi, becerimizi, iş hayatındaki tecrübemizi arkadaşlarımızla ATO ve Adana için kullanıp en iyiyi yapmaya talibiz. Şirketlerim vergilerini Adana’ya ödeyen ve her zaman vergi rekortmenleri listesinde olan yüzlerce kişiye istihdam sağlayan şirketlerdir. Adana Ticaret Odası üye sayısı bakımından Adana’nın en büyük STK’sıdır. Gereken değeri ve önemini daha yukarılara taşıyacağız. Birbirinden değerli, iş hayatında başarılı yol arkadaşlarımız ile bu görev bize verildiğinde farkımızın ortaya çıkacağını ve kimseyi mahcup etmeyeceğimizi söyleyebilirim.” 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Adana'ya, borcum, var',
Yorumlar
Haber Yazılımı